Wedstrijdverslag Krochtenboys – Wiga 2

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 5-1

Doelpunten: Mario (2x), Beau (2x) en Karl

Geel: –

Rood: Boyd

Gespeeld: Michel, Beau, Karl, Robin, Nick, Mario, Ronny, Herman, Bart, Jasper, Boyd, Poet, Roy en Tom

 

Met z’n tienen verder na domme rode kaart.

 

Door een domme fout van Boyd en zijn opmerking, kreeg hij rood en moest de ploeg met 10 man verder. Toch brachten ze het tot een goed einde.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Jasper, Bart, Michel en Herman

Middenvelders: Ronny, Nick, Mario en Robin

Aanvallers: Beau en Karl

 

Naast het plein: Leo, Guy, Louis, Evy en Lars, Jo (die vandaag wel wilde vlaggen), Erna, Frank, Tinne met Axel en Alex, Sanne, Suske en Karina. Later kwam Charlotte en nadien Berten. Dus veel supporters om onze ploeg aan te moedigen, dat is plezant voor de groep.

 

Eerst was er de verkenning van beide ploegen, maar na 5 minuten een corner die door Nick genomen werd en Mario maakte ons eerste doelpunt van de competitie (1-0). Iets later een vrijschop voor Wiga, de bal ging in de muur, het was Herman die hiervoor zorgde. Na 20 minuten een fout van Boyd en strafschop. Omdat Boyd rood kreeg, ging Beau onder de lat staan. De penalty kon hij niet houden, dus 1-1. Daarna weer een actie van Wiga. Iets later werd een bal van Karl in hoekschop gewerkt. Bij de corner van Nick kon Karl net niet bij en Robin gleed zelf in de goal. Er volgden nog twee hoekschoppen maar de bal wilde niet binnen. Ondertussen had Tom zich omgekleed en kwam hij in de goal staan, Herman offerde zijn plaats op. Bijna onmiddellijk moest Tom al een redding doen, de bal ging zo tegen de lat en over. Jasper zorgde dat zijn tegenspeler niet veel ruimte kreeg en deed dit goed om de linkerkant, ook Michel zorgde dat zijn tegenspeler op non-actief werd gezet. Een fikse regenbui maakte het veld spekglad, Jo kreeg een parapluutje van Alex maar dat hielp niet veel. Na een half uur kwam een bal van Beau via Ronny terug bij hem en hij maakte zijn eerste doelpunt bij de Krochten (2-1). Een doorsteekbal van Karl naar Beau ging naast. Maar 5 minuten later kwam de assist van Robin bij Beau, hij schakelde eerst een tegenspeler uit en de bal ging met een lob over de keeper binnen (3-1). Wiga gaf zich niet gewonnen en Tom moest weer redding brengen.

 

De 2de helft: Poet en Roy komen op het veld voor Ronny en Jasper. Toch was het Wiga die het eerste gevaar creëerde. Daarna vertrok Beau alleen van het middenveld, maar zijn schot werd in hoekschop gewerkt. Iets later een counter van Wiga en een “bijna” open kans, maar de bal ging nog over onze goal. Deden ze het expres, maar tot tweemaal toe werd de bal in de maïs getrapt. Herman offerde zich ook tweemaal op om de bal in die natte maïs te gaan zoeken, één keer met Ronny de ander keer met Jasper. Op het plein ging een voorzet van Beau naar Mario, de bal ging naast. Na 20 minuten werd een perfecte bal van Nick door Karl binnengekopt (4-1). Door een fout kreeg Wiga een vrije trap enkele meter buiten ons strafschopgebied, maar de bal ging over. Ook een hoekschop van Wiga werd over doel gewerkt. Een vijftal minuten later kon Karl Mario bereiken en hij maakte (met een beetje geluk) de 5-1. Met nog 10 minuten te spelen komt Herman terug op het veld voor Mario. Bart werd rechtse flank en mocht zijn kilometers daar doen. Door een fout op Bart krijgt de Krochten een vrijschop, Nick geeft die en Poet heeft, volgens Charlotte, bijna gescoord. De laatste bal die Nick voor goal gooit, wordt niet gemaakt door Beau of Robin.

 

Volgende week naar KPJ Made, de wedstrijd start om 10.00u, we vertrekken om 9.00u (niet om 8.30u) aan de brug van Meer.

Advertenties