Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 6

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-0

Doelpunten: Nick en Boyd

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Stijn, Berten, Jan, Nick, Karl, Ronny, Bart, Mario en Boyd

 

 

Louis, langs deze weg – namens de spelers en supporters van de Krochtenboys – onze deelneming bij het overlijden van je vader.

 

“Lise, Alex en Axel kwamen hun papa’s aanmoedigen”

 

Bart kreeg weer geen 11 spelers bij elkaar, gisteren en vanmorgen nog afmeldingen. Bedankt voor de 10 gasten die er wel waren voor de Krochten om de wedstrijd te spelen. Niet veel supporters, wel viel het op de er heel jeugdige fans waren: Lise was er met de papa van Stijn, Axel en Alex met Tinne. Daarnaast was er Joyce en ook Guy was van de partij. Bedankt Guy dat je vandaag onze grensrechter wilde zijn. Op het einde van de wedstrijd kwam Tom ook nog polshoogte nemen.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Jan, Nick en Karl

Aanvallers: Stijn en Berten

 

Vandaag was het terug Dubbelman die onze scheidsrechter was. Krochten begon met een afstandsschot van Karl, de bal ging rechts naast. Dan een actie van Liesbos 6, terug een afstandsschot nu van Stijn en nu links naast de goal en weer een actie van Liesbos 6 die over ging. Een bal van Karl ging naar Berten en werd in hoekschop gewerkt. Daarna maakte Jan bijna de 1-0, maar het was net niet. Ondertussen had Michel al veel werk gehad, de zool van zijn “shoe” was zelfs gelost. Mario had tape in zijn sportzak, dus dan maar gaan halen en de schoen werd ingetapet. Na een half uur was het bijna 0-1, Bart moest de bal wegkoppen op de lijn. In een volgende fase eerst Karl, daarna Berten die op doel trapte. Ook Liesbos 6 trapte op de lat. Een mooie actie van Mario die vertrok op links, eindigde ver op het terrein van Liesbos. Een bal van Stijn ging via Nick naar Berten. Weer een bal van Liesbos 6 ging nu over. Ronny speelde een goede wedstrijd, hij liep telkens heel wat meters dicht, dit om te voorkomen dat Liesbos 6 voorsprong zo nemen. Een vrije trap van Bart kwam perfect op het hoofd van Jan, maar de bal ging er niet in. Iets later een mistrap van Bart, even dachten we: “Dat is gedaan.”, maar Bart deed verder en tijdens de rust werd zijn voet goed ingetapet. Als laatste feit in de 1ste helft, een doorsteekbal van Berten naar Stijn. Ruststand: 0-0.

 

Dan maar de 2de helft, hopelijk beter maar Liesbos 6 neemt onmiddellijk het overwicht. Tussendoor een doorsteekbal van Karl naar Jan, die de bal teruglegt naar Stijn, de bal gaat naast. Een vrijschop van Nick gaat rakelings over de kruising. Een actie van Ronny, hij zet drie Liesbosspelers opzij, zijn bal gaat in hoekschop. Dan volgt een grote kans van Liesbos 6 om op voorsprong te komen, maar het blijft 0-0. ( bibberen dus…) Daarna komt er toch meer druk van de Krochtenboys: eerst een actie van Nick, dan een bal van Jan naar Stijn, daarna een actie van Berten. Een bal van Berten gaat naar Karl, maar de doelman pakt. Een vrije trap van Bart wordt gekopt door Karl en een volgende vrije trap van Nick wordt door de keeper in hoekschop gewerkt. Mario en Karl verstaan elkaar goed, als de ene gaat dan dekt de andere de opengekomen plaats. Na 20 minuten een schot van Nick op goal en ja de bal gaat via de paal binnen, het staat 1-0. Een bal van Jan gaat naar Stijn. Dan wordt Stijn serieus aangetrapt, maar ook hij komt iets later terug op het plein. Nick geeft de vrije trap maar mist net. Na een half uur een fout op Stijn in het strafschopgebied, penalty en Boyd mag hem komen trappen, binnen, dus het wordt 2-0. Iets later gooit Jan de bal mooi voor doel, maar geen afwerker ter plaatse. Berten heeft zijn meters er wel opzitten, hij kreeg vandaag veel lange ballen. Een corner van Bart komt bij Karl eerst pareert de keeper, in de rebound gaat de bal naast. Nogmaals moet Michel redden op een doorgelopen Liesbosspeler. En de laatste actie is van Stijn die de bal teruglegt naar Karl, de bal gaat naast.

 

Bedankt spelers om niet op te geven en blijven te gaan voor de ploeg.

 

Verwarring op de site van de competitie. Eerst stond er dat we het tegen Liesbos 4 moesten opnemen, nu is dit gecorrigeerd en moeten we tegen Wiga 2 spelen. De wedstrijd begint om 10.00u.

Advertenties