Wedstrijdverslag Dula – Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-4

Doelpunten: Nick (2x) en Stijn (2x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Stijn, Karl, Ronny, Jan, Nick, Robin, Roy, Bart, Mario en Boyd

 

 

 

“Alles voor de Krochtenboys”

 

Met juist elf man zakten we af naar de terreinen van Boer Mies. Geen overschot, dus mochten er geen gekwetsten vallen. Juist voor de rust werd er op de voet van Roy getrapt, hij kwam er niet meer op in de 1ste helft. Maar toch startte hij weer in de 2de helft, dus alles voor de Krochten.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Ronny, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Stijn en Karl

 

Geen reservespelers, geen supporters, enkel Louis als grensrechter en de verslaggever. Vandaag kwam E. Dubbelman de wedstrijd leiden.

De eerste acties waren voor de Krochtenboys, een vrije trap van Nick ging over, dan volgde een afstandsschot van Mario. Ook Dula trof de paal, Michel moest redden. Een afstandsschot van Jan werd door de keeper gepakt. Roy liep de lijn af op rechts, Nick ging door de volledige verdediging, maar de afwerking kwam er niet. Een bal van Jan ging naar Stijn, maar die trapte op de doelman. Dan een bal van Roy naar Karl en een schot van Stijn werd door de keeper in hoekschop getikt. De corner werd door Nick genomen, Karl kon er net niet bij. Een mooie doorsteekbal van Nick kwam juist niet bij Karl. Door een fout op Robin, mocht Bart een vrijschop nemen, er werd niet afgewerkt de bal ging in hoekschop. Een bal van Jan ging via Robin naar Nick, die op goal trapte. Een corner van Robin werd door Mario naastgekopt. Een goedgecontroleerde bal van Stijn kwam bij Mario terecht. Dan was het weer Dula, de bal ging net over de lat. Na een half uur redde Boyd in 1ste fase nog, maar in de rebound maakte Dula 1-0. 1 minuut later stond het weer gelijk: een assist van Ronny naar Nick (1-1). Daarna deed Ronny een actie op rechts. Een afgemeten bal van Nick kwam bij Stijn, de bal ging juist voorlangs. Een bal van Stijn ging via Ronny naar Karl. Dan volgde weer een counter van Dula. Jan ging door de Dulaverdediging en gaf een pass aan Stijn. In de laatste minuut van de 1ste helft gebeurde een fout op Roy, Bart gaf de vrije trap, Stijn werkte af (1-2).

 

De 2e helft start met een actie van Dula, de bal wordt naastgekopt. Een bal van Stijn, wordt door Ronny naar Karl gestuurd. Een pass van Nick naar Karl wordt naastgetrapt. Een bal van Jan gaat naar Karl, Robin brengt de bal terug voor goal. Een afstandsschot van Stijn laag over de grond gaat juist naast. Daarna volgt een mooie één-twee tussen Roy en Jan. Na 10 minuten een counter van Dula en het staat 2-2. Een vrijschop van Bart wordt in hoekschop gewerkt, de corner wordt door Nick genomen, Mario kopt maar de doelman tikt buiten. Na een kwartier rolt Nick de ganse verdediging op en het wordt 2-3. Een pass van Robin gaat naar Karl, hij gaat door de verdediging maar de keeper werkt in corner. Een bal van Roy gaat naar Ronny die de bal voorzet, Stijn kopt naast. Daarna gooit Robin de bal voor goal. Eerst moet Bart redden, dan pakt Boyd weer. Michel lost achteraan veel op, hij speelt een goede wedstrijd. Na 25 minuten gaat een bal van Dula voorlangs. Nick geeft een diepe bal naar Stijn, dan zorgt Dula weer voor gevaar, de bal wordt over gekopt. In de 40ste minuut kopt Robin de bal door naar Stijn, die met een lobje de eindstand vastlegt (2-4).

 

Volgende week zijn we vrij, zondag 6 april spelen we thuis de laatste wedstrijd van de poule. We spelen tegen Liesbos 6, de wedstrijd start om 9.30uur.

Advertenties