Wedstrijdverslag Krochtenboys – Gerrit Boys

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 3-4

Doelpunten: Berten, Jan en Robin

Geel: –

Rood: Bart

Gespeeld: Michel, Stijn, Berten, Nick, Jan, Jo, Robin, Roy, Bart, Mario, Boyd, Ronny en Karl

 

 

 

“Een mooie voorsprong wordt nog uit handen gegeven”

 

Wat in de 1ste helft lukte, liep in de 2de helft mis. Tom was vandaag onze “eerlijke” vlagger, daarnaast waren ook nog Jos en Christel, Suske en Karina, Guy, Liza en Charlotte aanwezig om de ploeg aan te moedigen. Scheidsrechter van dienst was Johan Dictus.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Nick, Jo, Jan en Robin

Aanvallers: Stijn en Berten

 

De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de overleden speler van Texasboys. In het begin ging de wedstrijd gelijk op, beide ploegen kregen kansen. Na 10 minuten vertrok een bal van Jo, ging via Jan naar Stijn, de bal ging in hoekschop. Nick nam de corner en Berten werkte af (1-0). Een vrije trap, door een fout op Jan, genomen door Bart ging in corner. Iets later ging een bal van Gerritboys voorlangs. Na een kwartier vroeg Jo om vervanging, hij had last van zijn hamstrings, Ronny kwam op het plein. Er volgde een mooi afstandsschot van Mario, ondertussen hadden zowel Roy als Michel en Bart enkele goeie reddingen gebracht. Een bal van Jan naar Ronny eindigde op een tegenspeler. Ook Stijn werd afgestopt. Dan weer een actie door Gerritboys die naast ging. Daarna een doorsteekbal van Nick naar Robin, maar Robin kon er net niet bij. Na 40 minuten vertrok een bal van Nick, Berten werd afgevlagd voor buitenspel, maar de bal ging naar Jan en hij maakte de 2-0. Iets later moest Bart aan de noodrem trekken, een Gerritspeler was door en Bart trok hem aan zijn shirt: rood en met 10 verder. Roy ging laatste man spelen, de bal van de vrije trap ging tegen de deklat.

 

In de 2de helft start Karl voor Roy. Na 5 minuten werkt Jan zich aan de cornervlag toch vrij en geeft een assist aan Robin (3-0). Een bal van Mario gaat via Jan naar Berten, maar de bal gaat naast. Ook Gerritboys krijgt weer een reuzenkans. Na een kwartier komt Roy terug op het veld, hij vervangt Berten. Eerst redt Michel nog een bal op de lijn, maar iets later gaat de bal op de deklat, gaat binnen en botst terug buiten. De scheidsrechter gaat uitleg vragen bij de grensrechter. Tom is eerlijk en zegt dat de bal binnen geweest is (3-1). De wedstrijd gaat over en weer, Boyd moet een bal pakken, iets later trapt Gerritboys weer op goal, ondertussen moeten Mario, Karl, Michel en Roy veel oplossen. Maar na een half uur in de 2de helft maken de Gerritboys toch hun 2de goal (3-2). Dan een bal van Stijn via Ronny naar Jan. Daarna Michel naar Mario en Boyd pakt de bal. In de 35ste minuut een mooie actie van Gerritboys en het wordt 3-3. Karl heeft last van z’n knie en Berten gaat opnieuw spelen. Robin wordt, met een kopbal en een hoge voet van een tegenspeler, geraakt aan zijn neus. 5 minuten later krijgen Gerritboys een vrije trap. De bal gaat eerst tegen de linkse paal dan tegen de rechtse paal en uiteindelijk binnen (3-4). In de laatste minuut wordt een corner door Robin overgekopt. Eindstand: 3-4.

 

Volgende week moeten we op verplaatsing naar ONA, de leider in de competitie. De wedstrijd start om 10.00u, voor hen die niet rechtstreeks gaan, afspraak om 9.00u aan de brug van Meer.

Advertenties