Wedstrijdverslag Liesbos 2 – Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Sweep

Uitslag: 1-2

Doelpunten: Ad (2x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert, Berten, Robin, Stijn, Jan, Ronny, Mario, Jo, Karl, Boyd en Ad

 

 

 

“De dag van de Jochemsen”

 

Ad kwam wel later, maar we konden hem vandaag echt wel gebruiken want hij was bepalend voor de uitslag. Jan moest niet onderdoen want beide assists kwamen van hem.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Mario, Jo, Michel en Karl

Middenvelders: Robin, Jan, Stijn en Ronny

Aanvallers: Geert en Berten

 

E. van der List zou de wedstrijd onze scheidsrechter zijn, maar toen we bij den Theo toekwamen, zagen we plots Ad Sweep staan. Van der List had een accidentje gehad (langs deze weg veel beterschap gewenst) en Sweep kwam hem vervangen. Jos was onze grensrechter (Louis had afgemeld) voor het grootste deel van de wedstrijd, Berten nam het in het begin van de 2de helft even over. Christel was vandaag ook meegekomen en Theo had onmiddellijk goeie zin. Waren er ook als supporter: Leo, Frank en Suske (die iets later was).

Het eerste feit was een corner voor Liesbos die kort genomen werd en voor enig gevaar zorgde voor de Krochtengoal. Daarna vertrok er een bal van Karl naar Robin die naast kopte. Dan een bal van Geert die door Ronny rechts naast getrapt werd. Dan weer een reuzekans voor Liesbos. Een terugspeelbal van Jo werd door Boyd weggetrapt, maar belandde recht in het “klokkenspel” van Karl (pijnlijk en dat was het ook want na 10 minuten ging hij nog krom staan om weer even te bekomen. Koud water of hulp van Christel waren niet nodig). Mario ontzette zich van zijn tegenspeler en gaf de bal door aan Robin, die Jan bediende en die probeerde Geert te bereiken. Daarna Stijn, via Ronny naar Geert, nu kon Berten er niet bij. Na een half uur een corner door Jan genomen, Jo kopte in de handen van de doelman. Dan was Stijn het volgende slachtoffer, ook hij kreeg een bal in zijn “edele delen”. Ad die voor Karl op aan het warmen was, kwam op het veld voor Stijn. Leo zei tegen Stijn: “Den Dré zei dat ge moet wippen”(hij bedoelde wat op en neer springen, maar Stijn had het anders begrepen). “Daar gaat nu niks van in huis komen”, zei Stijn. Dan ging een pass van Berten naar Geert en één van Jan naar Ad, maar die kopte over. Nadien volgde weer een kans voor Liesbos. Een bal van Berten naar Ad ging in corner. Weer Berten, nu naar Geert die de bal teruggaf aan Berten. Iets voor de rust maakte Robin een fout op 3 meter buiten het strafschopgebied, de bal werd naast getrapt. En een bal van Jan naar Berten ging nog naar Ronny.

 

In de 2de helft komt Stijn terug op het veld voor Berten, Stijn gaat laatste man spelen en Geert gaat in de spits. Een bal van Ronny naar Geert gaat naast, daarna volgt een mooie actie van Ad. Een aanval van Liesbos wordt netjes opgelost door Michel. Een actie van Mario gaat naar Ronny die teruglegt op Jan. Een pass van Geert naar Ad wordt door de keeper gepakt. Na 10 minuten vertrekt een bal van Jan, gaat naar Ad maar het wordt een owngoal. Toch wil ik hem toekennen, na heel wat reactie van spelers na de wedstrijd (dit wel om de goal zelf op te eisen), aan Ad. Hij stond namelijk naast die Liesbosspeler. Dit is niet zo belangrijk wie gescoord heeft, het staat 0-1. Enkele minuten later een assist van Jan weer naar Ad en het staat 0-2. Daarna gooit Ad de bal nog eens schoon voor goal. Na een half uur vraagt Karl om vervanging, Berten komt terug op het veld. Iets later volgt een lange actie van Jan tot aan de doelpaal van de tegenpartij, hij legt de bal terug naar Berten, maar die trapt niet binnen. Een doorsteekpass van Geert naar Robin wordt niet afgewerkt en een bal van Jan wordt door Mario overgekopt. Met nog enkele minuten te spelen vraagt Ronny om een wissel, nu is het Karl die de wedstrijd volmaakt. Een bal van Jan naar Geert gaat over. In de slotminuten pakt eerst Boyd nog een bal, maar daarna mildert Liesbos de stand en maakt er 1-2 van. Dit wordt de eindstand; een sportieve wedstrijd met dank aan Liesbos 2 en de scheidsrechter.

 

De volgende wedstrijd is zondag 26 januari thuis tegen Gerrit boys. De wedstrijd start om 11.00u.

Advertenties