Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Etten

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 7-1

Doelpunten: Nick (2x), Karl, Jan, Geert (2x) en Bart

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert, Karl, Ronny, Jan, Nick, Robin, Roy, Bart, Mario, Boyd en als 12de man: Berten

 

 

“Dat tempo houden ze niet vol!!”

 

Woorden van Berten nadat de 0-1 viel en hij had gelijk. Of was het omdat Suske, Leo, Tom en Stijn iets later mee kwamen supporteren en de spelers hen iets wilden laten zien. Naast Joyce, Jos en Christel hadden we vandaag nog 2 nieuwe supporters: Lisa (mama van Bart) en Cel ((schoon)papa van Roy en Ronny). Het was fijn dat Stijn weer wat “Krochten”voetbal kwam opsnuiven.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Ronny, Jan, Nick en Robin

Aanvallers: Geert en Karl

 

Vandaag mocht Dubbelman de wedstrijd leiden en ons bestuur had gezorgd voor 2 nieuw ballen zodat alle matchen met nieuwe ballen gespeeld werden. Berten vandaag op de bank, wel omgekleed maar zou voor de animatie in de dugg-out zorgen. Hij had nog wat last, Christel wilde wel een massage geven maar dit werd uiteindelijk niet gedaan. Dan toch maar voetbal: het 1ste kwartier was voor Etten, Boyd moest met een save de Krochten voor een vroege tegengoal redden. Dan een actie van Geert die in hoekschop belandde. Een bal van Ronny ging via Geert richting Bart. Daarna een uittrap van Boyd naar Nick die verlengde naar Robin. Maar onze achterlijn had het zwaar te verduren: Bart moest een bal in hoekschop koppen, Michel moest enkele malen tussenkomen en, Mario en Roy hadden hun werk om de tegenspelers te stoppen. Maar na een kwartier een corner voor Etten en de bal ging in doel (0-1). “Blijven voetballen”, riep Bart en dat hebben onze Krochtenspelers ook gedaan. Een afstandsschot van Robin en nadien opnieuw Robin die de bal voor het doel dropte. Een tiental minuten verder gaf Michel een trap tegen de bal, Robin zag de bal komen en ging maar liggen, toch nog niet laag genoeg want de bal kwam nog tegen hem en belandde terug bij Michel. Dus opnieuw, maar nu een assist naar Nick en het stond 1-1. Onmiddellijk daarna een lange actie van Geert en de bal vloog tegen de paal. Enkele minuten later een pass van Karl naar Ronny en Nick werkte de 2-1 binnen. Nog even een actie van Etten, Roy maakte het zijn tegenstrever moeilijk en Boyd moest redden. Nadien ging een bal van Etten tegen de paal. Op het half uur een assist van Nick naar Karl en plots stond het 3-1. In een volgende fase belandde een vrije trap van Nick op de lat en dan heel wat paniekvoetbal, maar de bal ging niet binnen. Daarna krulde Karl de bal voor goal maar noch Ronny noch Geert konden het afmaken. En in de 40ste minuut mocht onze Jan zijn goaltje meepikken met een lobballetje (volgens hem “een Ronaldino”). We gingen dus rusten met een geruste 4-1 voorsprong.

 

In de 2de helft laat Etten zich niet kennen en blijft voetballen, maar Geert wil vandaag toch ook zo graag scoren. Een bal van Roy, via Karl en Ronny komt juist niet aan de voet van Geert. Een doorsteekpass van Jan naar Geert, trapt hij over. Ook een afstandsschot van Karl gaat rakelings over de lat. Mario komt goed tussen bij een counter van Etten en nadien gaat een schot van Robin over het doel. Een bal van Nick wordt door Bart naast getrapt en ook een bal van Geert gaat net langs. Daarna komt Geert oog in oog met de keeper, hij trapt op de doelman maar komt terug in balbezit, hij trapt dan op doel maar daar staat nog een Ettenspeler op de lijn die de bal uit doel houdt. Bij een volgende tegenstoot van Etten raakt Boyd de bal nog met zijn vingertoppen zodat hij voorlangs de 2de paal gaat. Na een half uur zorgt Nick voor de assist van 5-1: eerst een bal naar Geert, dan eentje naar Karl en de assist en een lange rush van Geert en Geert trapt binnen. Enkele minuten later is het Ronny die de bal in Geert zijn voeten legt en het staat 6-1. Weer 5 minuten later splijt een bal van Ronny op de paal, Bart is goed gevolgd en in de rebound maakt hij de 7-1. Daarna moet Boyd bij een corner van Etten de bal weer wegboksen. Het laatste feit: Bart legt de bal terug naar Jan maar zijn afstandsschot gaat naast.

 

Volgende week spelen we uitgestelde wedstrijd tegen UBZ2000, de wedstrijd start om 9.00u (tenzij nog anders vermeldt wordt op de site). Voor hen die niet rechtstreeks gaan, afspraak om 8.15u aan de brug van Meer.

Advertenties

2 reacties op ‘Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Etten

 1. bartje december 16, 2013 / 9:02 am

  hé dré
  weer een goei verslag dré nogmaals bedankt dat je dit wil doen
  de ballen werden niet door ons bestuurt gegeven maar door het bestuur van baronie
  bij deze bedankt voor de ballen baronie
  groets bartje

  Like

 2. André december 16, 2013 / 8:42 pm

  Ik bedoelde wel degelijk het bestuur “de Baronie”. Maar ja, ben je wat te rap in het verslag.

  Like

Reacties zijn gesloten.