Wedstrijdverslag Krochtenboys – Heira 3

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 1-1

Doelpunten: Karl

Geel: –

Rood:

Gespeeld: Michel, Karl, Berten, Ronny, Steven, Bart, Robin, Roy, Jo, Mario, Jan, Nick en ook Tom

 

 

Na een maand toch weer een verslag.

 

De wedstrijd tegen UBZ 2000 werd afgelast, BFC Sportboys gaven forfait en vorige week was ik (verslaggever) niet van de partij. We verloren tegen Made met 4-5, doelpunten werden gemaakt door Mario (2x), Geert en Ad. Mario kreeg geel en Stijn jammer genoeg een rode kaart.

 

Opstelling:

Keeper: Jan

Verdedigers: Roy, Jo, Michel en Mario

Middenvelders: Ronny, Bart, Steven en Robin

Aanvallers: Karl en Berten

 

Vandaag startten we met een “gehandicapte” ploeg. Jan, was gekwetst, maar wilde wel in de goal staan. Nick, ook gekwetst, had zich omgekleed en wilde (indien nodig) wel even voetballen. Dus waren we heel content dat Jo (na lange afwezigheid omwille van hielspoor) en Steven onze ploeg kwamen vervolledigen en zelfs 90 minuten gespeeld hebben. Ook onze Tom viel tijdens de 2de helft in, om zijn ploeg niet in de steek te laten. Bedankt spelers dat je je Krochtenhart hebt laten spreken.

De wedstrijd werd geleid door M. Palinckx, supporters waren: Dave Vriends, Jos en Christel, Charlotte en twee keer Louis Vriends. Charlotte begon als “vlaggenman”, maar Tom nam dit na zijn aankomst over. Een eerste actie vertrok bij Steven en ging naar Berten. Iets later kwam een bakschop van Michel bij Bart die de bal voor goal zwierde. Na 10 minuten een assist van Bart naar Karl en het stond 1-0. Maar Heira bleef niet bij de pakken zitten; eerst moest Roy het oplossen, iets later moest Michel de bal in hoekschop werken en daarna was het Mario die in corner werkte. Na een kwartier werd het 1-1: een afgeweken bal draaide in de goal. Wat later vertrok een bal bij Robin, ging richting Berten maar die kon er niet bij. Dan gaf Mario een stifter maar de doelman was paraat. Een pass van Steven naar Robin en van Berten naar Steven werd net niet afgewerkt. Een actie van Bart ging via Berten naar Ronny, maar geen goal. En dan moest Jan de bal uit zijn doel houden.

 

Na 5 minuten moet een gekwetste Berten noodgedwongen van het plein, Nick komt op zijn plaats. De eerste bal van Nick gaat naar Karl maar die kan er juist niet bij. Maar voor Nick gaat het niet, Tom heeft dit gemerkt en kleedt zich in de “dug out” om. Louis neemt de vlag over. Jo heeft als laatste man de wedstrijd goed onder controle, hij moet regelmatig tussenkomen. Een bal van Tom gaat naar Steven, maar de keeper redt. Een corner van Bart wordt door Michel naastgekopt. Dan een bal van Robin naar Ronny, de bal gaat voor het doel maar Karl kan er niet bij. Een hoekschop van Tom, de bal wordt voor goal getrapt, maar de bal gaat niet binnen. Weer een corner van Bart, de bal wordt door Tom teruggelegd naar Ronny die op goal trapt. Dan een afstandsschot van Steven, iets later moet Jan weer een bal pakken. Daarna een doorsteekpass van Jo naar Robin en Karl die de bal teruglegt voor Bart, maar de bal gaat naast. Nog een actie van Tom en door een fout mag Bart een vrije trap geven juist buiten de baklijn. Hij trapt de bal over, het blijft 1-1.

 

Volgende week spelen we tegen Texas boys, de wedstrijd start om 10.30u. Voor hen die niet rechtstreeks gaan, afspraak om 9.30u aan de brug van Meer.

Advertenties

Een reactie op “Wedstrijdverslag Krochtenboys – Heira 3

  1. bart december 2, 2013 / 7:25 am

    een klein detaike ik dacht dat charlotte een vrouw was
    dus zalt wel een vlaggevrouw zijn hihihihihi
    groets bartje

    Like

Reacties zijn gesloten.