Wedstrijdverslag Krochtenboys – ONA

Scheidsrechter: R. Naalden

Uitslag: 0-3

Doelpunten: –

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert, Stijn, Ronny, Jan, Karl, Robin, Roy, Bart, Mario, Boyd, Tom, Nick S, Nick VD, Berten

 

 

Langs deze weg willen wij onze deelneming betuigen bij het overlijden van de schoonvader van Guy, tevens grootvader van Geert. De Krochtenvoetballers en supporters wensen de ganse familie veel sterkte toe.

 

Een ongelukkige wedstrijd.

 

In de 1ste helft leek uitspraak van Berten waarheid te worden: “De toss heeft de wedstrijd bepaald”. ONA koos om de 1ste helft meer wind af te spelen. Maar in het begin van de 2de helft liep het fout en werd de wedstrijd gestaakt.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Roy, Bart, Michel en Mario

Middenvelders: Ronny, Karl, Jan en Robin

Aanvallers: Stijn en Geert

 

We hadden vandaag de nodige supporters langs de zijlijn: Louis, Guy, Neel, Jos en Christel, Joyce en Charlotte, de moeder van Boyd en diens vriend, den Benny, Tinne met Alex en Axel. Jo had het vorige maal goed gedaan als grensrechter en was weer “vlagger” van dienst (met complimenten van Guy en Louis).

De wedstrijd werd geleid door R. Naalden, het eerste feit was een afstandsschot van Jan. Maar enkele minuten later stond het 0-1, we waren op achtervolgen geblazen. ONA startte sterk, want iets later moest Boyd weer een bal pakken. Na een kwartier weer een kans voor ONA en het stond 0-2 (een bots en de wind speelden mee). Maar na een ongelukkig 1ste kwartier kwam de Krochten meer in de wedstrijd. Een bal van Karl naar Geert, maar die liep vast. Een mooie actie van Jan ging naar Geert, dan naar Stijn maar die kon er net niet bij. Een bal van Mario naar Robin, die een schot op goal gaf. Dan weer een bal van Ronny naar Robin. Na 25 minuten kwam Tom in de goal voor de gekwetste Boyd. Dan moest Roy redden. Een actie van Stijn ging naast. Daarna weer een kattensprong van Tom die moest redden. Geert pakte een bal goed aan, maar het schot ging naast. Dan weer een afstandsschot van ONA dat naast ging. Nu was het Michel die redding moest brengen. In een volgende fase een mooie actie van Stijn, gevolgd door één van Jan, maar de keeper bracht redding. Een corner van Jan ging naar Bart, terug naar Jan die voorzette, de kopbal van Mario was te zwak. Daarna weer een hoekschop nu door Bart genomen Robin kopte over. Dan een actie van Jan, via Geert, naar Stijn maar de bal ging naast. Na 40 minuten werd het 0-3, ONA kopte de bal binnen.

 

In de 2de helft komt Nick VD voor Ronny, Berten voor Stijn en Nick S voor Jan. Maar na een vijftal minuten ligt het spel stil: een elleboogstoot, een reactie en …. Noch scheidsrechter Naalden, noch onze lijnrechter Jo hebben het gezien. Dus een discussie over en weer. Voor Tom wordt het teveel en stapt van het veld. Er wordt niet meer verder gespeeld. Nick VD had al éénmaal de bal geraakt, maar Nick S en Berten hadden nog geen bal gevoeld.

 

Volgende week moeten we tegen UBZ2000, de wedstrijd start om 9.00u. Voor hen die niet rechtstreeks gaan, afspraak om 8.15u aan de brug van Meer.

Advertenties