Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 2

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 2-2

Doelpunten: Geert en Robin

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert, Ad, Berten, Nick, Jan, Robin, Ronny, Bart, Karl, Tom en Mario

 

De ouwe glorie!!

 

Het was even schrikken, het leek even dat we spelers van 20 à 30 jaar geleden gevraagd hadden. Christ (de Rooij), Jos (van de Riet), Bart, Louis, Guy en Jos kwamen naar het jonge geweld kijken. Jo was vandaag de grensrechter, iets later kwamen Tinne met Alex en Axel en daarna Suske en Karina.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Ronny, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Berten, Nick, Jan en Robin

Aanvallers: Ad en Geert

 

Vandaag was Marcel Palinckx de scheidsrechter van dienst. Berten gaf het eerste schot op de keeper, daarna een corner van Nick. Na 5 minuten werkte Geert de bal scherp binnen (1-0), we dachten dat we vertrokken waren maar dit was zeker niet het geval. Iets later werd een goal van Liesbos 2 afgekeurd omwille van een fout op Bart. Maar een kleine 10 minuten later stond het terug gelijk 1-1. Een mooie actie van Karl ging naar Nick maar de bal ging links naast. Daarna moest Karl redding brengen, de bal ging in hoekschop. Na 20 minuten een vrije trap van Bart, de keeper tikte de bal weg, Robin was goed gevolgd en maakte de 2-1. Een pass van Karl ging naar Ad maar die stond buitenspel.Na een half uur komt Mario voor Berten (was leeggelopen). Een actie van Geert eindigde net voor de lijn, de bal ging voorbij de keeper maar een Liesbosspeler kon de bal nog van de lijn redden. Een bal van Robin naar Geert ging net naast. Dan een botsing met een Liesbosspeler, serieuze bloedneus, de EHBO-kist halen en met wat de bloedneus proberen te stelpen. Een pass van Nick ging naar Geert maar die kon er net niet aan. Daarna weer Jan naar Ad. Een actie van Geert en dan voor de goal Geert, Karl en Ronny die op de doelman speelde. Een voorzet van Mario naar Nick maar weer zat de keeper er tussen. Een bal van Geert ging naar Ronny, de doelman moest de bal via de lat overtikken. Er volgde een corner van Ad, Karl kopte naast.

 

In de 2de helft komt Berten terug op het veld, Ad gaat rusten. Ook bij Liesbos 2 moet er zelfs op het veld nog een wissel gebeuren: de speler met zijn bloedneus komt niet terug op het veld, de lijnrechter gaat keepen; dus even wisselen van truitje en broek. Michel moet in hoekschop werken. Bart maakt hands juist buiten de grote baklijn, de vrije trap wordt door Liesbos 2 overgetrapt. Een actie van Jan door het midden. Maar Liesbos 2 drukt: eerst pakt Tom de bal, dan moet Karl op de lijn redden, daarna moet Ronny het oplossen. Een bal van Geert gaat naar Berten. Nick kan de bal niet binnenwerken. Na 20 minuten weer een aanval van Liesbos 2 en de bal gaat daar wel binnen (2-2). Een vrijschop van Nick, omwille van een fout op Karl, maar de keeper pakt. Een afstandsschot van Geert gaat er juist naast. Met nog een kwartier te spelen komt Ad terug voor Berten. Een voorzet van Robin gaat naar Geert, maar hij kan de goal niet verzilveren. Een actie van Ad gaat er niet in. De bal wil er niet in en de eindstand blijft 2-2.

We hebben een sportieve wedstrijd gezien en er werd gevoetbald.

 

Volgende week moeten we naar Liesbos 5, de wedstrijd start om 9.00u (winteruur). Voor hen die niet rechtstreeks gaan, afspraak om 8.15u aan de brug van Meer.

Advertenties