Wedstrijdverslag KPJ Etten – Krochtenboys

Scheidsrechter: F. de Laet

Uitslag: 2-5

Doelpunten: Bart, Stijn, Nick, Robin en Berten

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Stijn, Karl, Ronny, Nick S, Poet, Robin, Mario, Bart, Herman, Tom, Jan en Berten

 

Wat een luxe: we hadden zelfs 2 scheidsrechters.

 

Toen Jos en ik het Strooienhuis binnenkwamen, zaten er 2 scheidsrechters aan hun koffietje: F. de Laet en P.Maes. de Laet zou de wedstrijd leiden en Maes kwam dan maar ‘scouten’ voor Gerrit boys.

 

Opstelling:

Keeper: Tom (Boyd was de weg kwijtgeraakt)

Verdedigers: Mario, Bart, Michel en Herman

Middenvelders: Ronny, Poet, Nick en Robin

Aanvallers: Stijn en Karl

 

Louis was de “vlagger” van dienst en Jos en Frank kwamen de ploeg aanmoedigen. De wedstrijd startte met een ver schot van Etten, maar binnen de 5 minuten mocht de Krochten een vrije trap nemen en Bart trapte naast de muur mooi binnen (0-1). Iets later moest Tom een bal pakken. Dan een actie op links van Robin en één op rechts van Mario. Daarna een actie van Etten, die op Tom stuitte. Een bal van Poet ging via de keeper in hoekschop en een voorzet van Mario naar Stijn werd voor hands gestopt. Dan een heel mooie actie van Mario van achteruit tot in het strafschopgebied. Na een kwartier ging Nick eventjes op wandel met de bal, een voorzet naar Robin belandde op de keeper. 10 minuten later ging een kans van Etten net naast. Op het half uur Bart naar de kant (last van zijn knie) en Jan kwam op het veld. Een pass van Robin ging naar Karl, maar daarna moest Tom eerst de bal wegtikken en Michel werkte in hoekschop, de corner werd naast gekopt. Dan weer een actie van Mario in één keer op de slof. In de 35ste minuut een assist van Mario en Stijn legde binnen (0-2). Dan weer een bal van Karl naar Nick, een voorzet voor goal maar niemand om af te werken. Enkele minuten later een mooie pass van Ronny naar Nick en het stond 0-3. Toch opletten wanneer de bal over ging, als de bal hard over de goal werd getrapt, ging de bal wel eens over de weg. Aan de overkant van de dug-out moest de bal via een laddertje terug gehaald worden. Poet gaf een bal naar Robin, maar die speelde op de doelman. In de 40ste minuut een bal van Etten die snel zakte en zo onder de lat binnenviel (1-3). Dan nog een pass van Karl naar Stijn, maar die kon er niet niet bij.

 

In de 2de helft komt Bart in de goal staan. Een bal van Nick naar Stijn gaat in hoekschop en een actie van Jan op de keeper. Ook Herman maakt een rush van achter tot voor de goal, zijn bal gaat over het doel. Na 55 minuten komt Berten voor Ronny spelen (moet noodgedwongen aan de kant, de zool van zijn shoes gelost). Berten mag al onmiddellijk een voorzet geven, maar niemand om af te werken. Een afstandsschot van Etten gaat dan weer naast en een bal van Nick gaat naar Berten. Iets later een mooie 1-2 tussen Jan en Berten. Enkele minuten later via een uittrap van Bart en de kop van Stijn belandt de bal bij Robin en hij maakt de 1-4. Na een uur komt Ronny (met de voetbalschoenen van Tom) terug op het veld voor Poet (hij moet nog gaan werken). Dan wordt door Robin een bal van links naar rechts getrapt naar Berten, maar Berten kan er echt niet bij (Robin: “Effe testen hoe hard die kan lopen”.) Na 70 minuten komt Tom terug spelen voor Nick. Een bal van Stijn gaat naar Ronny, maar daarna is het Bart weer die moet redden. Een bal van Tom gaat naar Robin en een afstandsschot van Jan gaat via een speler buiten. De Krochten krijgt iets later een vrijschop, een tikje van Herman naar Jan, maar de bal gaat net over de goal. In een volgende fase lost Bart een verdedigingsfoutje goed op. Dan weer een actie van Stijn, die overgepakt wordt door Ronny. In de 80ste minuut een weer een mooie 1-2 van Berten met Stijn en Berten maakt in zijn eerste wedstrijd zijn eerste goal (1-5). Een actie van Jan eindigt op de doelman en een goede verdediging van Michel brengt de bal naar Berten. Een voorzet van Ronny naar Tom en een loeier tegen de bal zorgt dat de bal hoog over de goal gaat, over de afsluiting en zelfs over de straat. Een pass van Mario naar Stijn gaat iets te ver voor Ronny. Door een fout op Stijn, was door, krijgt een Ettenspeler geel. Een bal van Ronny wordt door Tom naast gekopt. In de 85ste minuut brengt Etten de stand terug tot 2-5. Een actie van Jan wordt afgestopt met een fout en er volgt een vrije trap, maar de eindstand blijft 2-5. Dan geeft de scheidsrechter het eindsignaal aan een mooie en faire wedstrijd.

 

Toch nog te vermelden uit de 3de helft: Tom vroeg (met een zwans) een kussentje aan Piet van ’t Strooienhuis en ja hoor, iets later brengt hij een kussen voor Tom.

 

Volgende week zijn we vrij, op 13 oktober naar Gerrit boys en de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties