Wedstrijdverslag Krochtenboys – Texas boys

Scheidsrechter: P. Herijgers

Uitslag: 2-1

Doelpunten: Bart en Robin

Geel: Nick, Michel en Poet

Rood:

Gespeeld: Michel, Karl, Stijn, Robin, Poet, Bart, Nick VD, Mario, Herman, Roy, Boyd en Ronny

 

Het was werken geblazen!!

 

Het was vandaag geen gemakkelijke wedstrijd, het was pompen of verzuipen. Maar uiteindelijk trokken de Krochtenboys aan het langste eind.

 

Opstelling:

Keeper: Boyd

Verdedigers: Mario, Herman, Michel en Roy

Middenvelders: Robin, Bart, Poet en Nick

Aanvallers: Stijn en Karl

 

Vandaag hadden we toch al meer supporters: Jo, Leo, Guy, Joyce, Charlotte, Tinne met Axel en Alex.

Met toch weer vertraging floot P. Herijgers de wedstrijd op gang en binnen de 10 minuten stond het al 1-1. Eerst een penalty door een fout op Karl, Bart scoorde. Maar enkele minuten later een corner van Texasboys die wel of niet over de doellijn ging. Dit werd ook strafschop en goal. Iets later kreeg Nick een gele kaart. Mario moest een bal in hoekschop werken en iets later een mooie safe van Boyd. Texasboys moest zeker niet onder doen. Maar dan vertrok er een bal van Karl, via Robin, maar Stijn kopte naast. Ook Herman moest veel ballen opruimen. Roy hield zijn tegenspeler goed uit de wedstrijd. Een voorzet van Nick kon door Karl niet afgewerkt worden. Daarna legde Stijn een bal terug naar Bart, maar die kon er juist niet aan. Rond het half uur werd Robin net buiten het strafschopgebied neergelegd. Herman nam de vrije trap, de bal raakte de lat. In een latere fase mocht Texasboys een corner nemen, de bal ging binnen, maar werd afgekeurd. Een afstandsschot van Texas ging naast en ook Nick trapte met een afstandsschot juist naast.

 

In de 2de helft komt Ronny op de plaats van Nick spelen. Karl schiet op goal, maar de keeper pakt. Daarna legt Bart een bal terug, maar Poet kan niet afwerken. Iets later krijgt Michel geel. Het begint een beetje te regenen. Tinne zegt: “Het zevert”. Jo reageert en zegt: “Lopen er zeveraars rond?” en Leo: “Jo zijt gij niet de zeveraar?”. Ondertussen moet Bart redden en de bal in hoekschop werken. De corner van Texas wordt overgekopt. Onze achterlijn moet alles uit de kast halen om de Texas’ druk af te houden. Mario doet zijn werk zoals het hoort, hij schakelt zijn tegenstander goed uit. Voor de Krochtenboys zijn er niet zeer veel kansen, maar er wordt wel voor iedere bal gewerkt. Ondertussen loopt ook Poet zijn gele kaart aan. Texas mist een open kans en blijft drukken. Een actie van Roy gaat naar Robin maar die kan niet binnentrappen. Met nog een 5-tal minuten te spelen een assist van Michel naar Robin en die kopt binnen (2-1). Karl zorgt ook nog voor een mooie actie maar de bal gaat net naast. De laatste actie vertrekt bij Bart, gaat naar Ronny die geeft de bal voor de goal, maar er staat geen Krochtenspeler.

 

Volgende week naar Etten, de wedstrijd start om 10.30u.

Advertenties