Wedstrijdverslag Heira 3 – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 0-4

Doelpunten: Nick, Steven, Stijn (2x)

Geel:

Rood:

Gespeeld: Michel, Ad, Stijn, Tom, Steven, Jan, Nick VD, Roy, Bart, Karl, Mario, Robin, Boyd en Wouter

 

Met 14 spelers!!!

 

Zaterdag leek het nog dat we met niet voldoende spelers gingen zijn, maar vandaag waren er wel 14 op post. Bedankt gasten dat ge wilde opstaan om voor de Krochten te komen voetballen. En het resultaat mocht er uiteindelijk zijn.

 

Opstelling:

Keeper: Mario (geblesseerd, maar wilde wel in de goal staan)

Verdedigers: Karl, Bart, Michel en Roy

Middenvelders: Nick, Steven, Jan en Tom

Aanvallers: Stijn en Ad

 

Jos, Guy en Berten kwamen onze voetballers aanmoedigen, Louis zou beginnen als grensrechter, in de loop van de 1ste helft zou Berten de vlag overnemen en in de 2de helft vlagt onze Tom. De eerste actie van de wedstrijd, op gang gefloten door J. Dictus, was voor Heira. Dan een bakschop van Bart naar Steven en Tom. Bij een vrijschop van Bart kon Steven net niet bij, de bal ging in corner. Daarna een bal van Tom via Karl naar Steven, maar die stond buitenspel. Ook Heira trapte dan een vrije trap over. Een actie die vertrok bij Michel, kwam bij Jan, maar daar werd een fout op gemaakt. De vrije trap van Bart kwam bij Steven, maar die trapte op een tegenspeler. Door een fout op Ad juist buiten de baklijn mocht Bart terug een vrijschop nemen, de bal ging perfect in de winkelhaak, maar de keeper tikte de bal eruit. Roy zorgde er voor dat zijn tegenspeler uit de wedstrijd bleef. In de 20ste minuut moest Mario toch redding brengen. Iets later vertrok een bal bij Steven, ging naar Tom, die gaf een bal voor goal, maar daar stond niemand om af te werken. Een vijftal minuten later een actie van Ad naar Stijn via Steven naar Nick en die rondde af (0-1). Een bal vertrok bij Ad en ging richting Steven, maar de bal ging te ver. Ook Mario moest weer een bal in hoekschop tikken en daarna weer een afstandsschot van Steven. Iets later een doorsteekbal van Steven naar Jan, maar die kon niet afwerken. Roy kon dan met een goeie actie de bal naar Ad sturen, een voorzet voor goal, maar weerom niemand om de goal te verzilveren. Mario pakte dan weer de bal met een mooie safe. En ook Michel moest door een goede verdediging de bal in corner laten gaan.

 

Met een luxe aan spelers kan in de 2de helft Wouter voor Roy, Robin voor Steven en Boyd voor Tom komen spelen. Boyd wil zich laten zien en zorgt voor de 1ste actie. Dan een actie van Wouter, de doelman tikt over. Ook Nick trapt op de keeper. Steven komt na 5 minuten terug op het veld voor Boyd (kortademig). Iets later moet Karl een bal in hoekschop werken. Na 15 minuten onderbreekt Dictus de wedstrijd, hij gaat even naar de kant (zijn kuitspier insmeren). Met een afgeweken bal zorgt Steven na 20 minuten voor zijn 1ste goal van het seizoen (0-2). Daarna een bal van Robin naar Ad, die schakelt eerst de keeper uit, maar de bal gaat dan toch naast. Een bal van Bart komt perfect op de kop van Stijn, maar de keeper zorgt dat Stijn geen hattrick maakt. Boyd komt terug voetballen en Steven gaat weer naar de kant. Op het half uur kapt Stijn dan mooi een tegenspeler uit en maakt de 0-3. 5 minuten later een assist van Jan naar Stijn en het staat 0-4. Ad treft nog eens de doelman. En Boyd zorgt voor een goeie actie op rechts. Eindstand 0-4 en een faire wedstrijd, bedankt Heira.

 

Volgende week thuis tegen Texas boys, de wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties