Wedstrijdverslag Krochtenboys – Liesbos 2

 

Scheidsrechter: J. Dictus                   

Uitslag: 2-4

Doelpunten: Bart en Jan

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Wim, Ad, Nick VD, Stijn, Nick S, Robin, Poet, Bart, Bram, Tom, Karl, Geert Vr, Jan, Jo en Rob

 

“Liesbos 2 was vandaag de betere!!”

Uit het verslag van 26/02/12 van vorig seizoen (ook de wedstrijd tegen Liesbos 2) neem ik het volgende terug over: “De combinaties waren beter, hun passes kwamen beter uit, de achterlijn was goed, de kapitein was er en ook een goede spits. Dan wordt het voor de tegenpartij moeilijk en vandaag was die tegenpartij de Krochtenboys.”

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Poet, Michel, Bart en Bram

Middenvelders: Nick VD, Stijn, Nick S en Robin

Aanvallers: Wim en Ad

 

We hadden vandaag veel reserven: Karl, Rob, Geert, Jo en Jan. Herman was onze grensrechter van dienst (Guy moest vandaag verstek laten gaan). Dan heel veel kindjes: Lars en de mama; Alex, Axel en de mama; Julie en de mama; Lise en de mama; Nore, de kleine Rune en de mama. Daarnaast Erna, Christel en Karina; Leo, Louis, Jos en Suske.

 

De 1ste helft was voor Liesbos 2 met enkele kansjes voor de Krochtenboys. De eerste kans  was voor Wim door een bal van Bart. Na een kwartier ging een kopbal van Bart fout en het stond 0-1. In een volgende fase was Ad goed doorgelopen met de bal, maar er was geen afwerking aan de goal. Dan weer Liesbos 2 op de counter. Iets later gaf Bram een pass aan Wim, maar de keeper werkte in hoekschop. Daarna ging Liesbos 2 er weer door, Michel moest redden. De corner werd door Tom weggebokst. Na een half uur kwam Karl voor Bram (last van de rug) spelen. Dan ging er een bal van Nick S weer naar Wim, maar die stond buitenspel. Weer een vrije trap voor Liesbos 2, de bal ging op de paal. “Mocht de bal binnen gegaan hebben, zou hij niet geteld hebben”, zei scheidsrechter Dictus (het was een onrechtstreekse vrije trap). Karl trapte dan van links een bal dwars over het veld naar Nick VD, maar die kon niet afwerken. In de 35ste minuut kwam Geert op de plaats van Nick VD spelen. Iets later mocht Bart een vrijschop geven, de bal ging laag over de grond en week nog af, maar toch was de keeper paraat. Kort daarna flaterde de Liesboskeeper, maar de bal rolde voorlangs de paal. Daarna werd een corner van Ad door de doelman weggeklopt. In de 40ste minuut een lob van Liesbos 2, Tom kon er nog net aan, maar toch ging de bal nog binnen (0-2). Dan zette Nick S nog een bal scherp voor, maar er was niemand van de Krochten aan de goal.

 

De 2de helft start met Jan en Jo voor Robin en Stijn. Na 5 minuten een assist van Geert naar Bart, die binnenkopt en het staat 1-2. Dan volgt er weer een kans voor Liesbos 2. Bart mag weer een vrijschop geven, maar weer niemand die kan afwerken. Toch is er meer druk van de Krochten met Wim en Ad, maar er vallen geen doelpunten. Een mooie lob van Geert valt juist achter de lat. Dan trapt Karl van ver op goal en een doorsteekbal van Geert gaat naar Wim. Een volgende vrije trap door Bart gaat naar Geert die rakelings overtrapt. In de 20ste minuut wordt het 1-3 door een fout in de verdediging. Met nog een half uur te spelen komt Rob voor Michel. In een volgende fase draait Ad een corner bijna binnen, de bal gaat op de lat. Op het half uur een counter van Liesbos 2 en het staat 1-4. Een bal van Ad gaat net naast en Rob komt voor doel, maar de doelman pakt de bal. Iets later kan Rob de goal niet verzilveren, maar Jan is goed mee gevolgd en werkt wel af (2-4). Dan een afstandsschot van Liesbos 2, maar Tom pakt. Een lange actie van Ad wordt niet afgewerkt en iets later kopt Wim de bal over. Dan weer Liesbos 2, de bal botst naast. Daarna een schot van Ad op goal. Met nog een 10 minuten te spelen hands van een Liesbosspeler in het strafschopgebied, dus penalty. Ook nu lukt het niet, Bart trapt de bal op de doelman. Een laatste feit was een vrije trap door Bart naar Jo, maar die kon er net niet bij.

Eindstand: 2-4 (Liesbos 2 heeft voor onze eerste nederlaag van dit seizoen gezorgd).

 

Volgende week spelen we thuis tegen KPJ Etten. De wedstrijd begint om 9.30u.

Advertenties