Wedstrijdverslag UBZ – Krochtenboys

800×600

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 2-6

Doelpunten: Rob (2x), Geert Vr, Robin, Geert Vs en Ad

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Rob, Geert Vr, Nick S, Geert Vs, Robin, Jo, Bart, Bram, Tom en Herman

 

“Het was toch even wachten op het 100ste doelpunt dit seizoen”

 

Het is weeral de laatste wedstrijd, dit seizoen, die we op de velden bij Theo gaan spelen. Vooraf werd Rob ingelicht dat Theo ons wel zou jennen met onze laatst gespeelde wedstrijd, nl. tegen Made. Maar dat hij nadien wel een heel plezante cafébaas is met de nodige humor. En inderdaad het was zo, het eerste wat hij zei ging over de 1-2 uitslag tegen Made.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Michel, Bart, Jo en Bram

Middenvelders: Geert Vr, Geert Vs, Nick en Robin

Aanvallers: Ad en Rob

 

Deze week werd op de site van RVC De Baronie nog een wissel doorgevoerd en dus werd het J. Ossenblok die voor de leiding van de wedstrijd kwam zorgen. Toeschouwers waren: Bart, Leo, Louis, Erna en Cindy. De 1ste bal was voor UBZ, dan een kopbal van Ad en een actie van Rob. Na 5 minuten een mooie assist van Nick en een mooi geplaatste bal van Rob en het stond 0-1. Iets later vertrok er weer een bal bij Nick, via Robin naar Jo, maar die werkte de bal nog over. In een volgende fase was Geert Vr iets te laat om de bal in goal te werken. Op het kwartier een voorzet van Ad naar Geert Vr en die werkte nu wel af (0-2). 5 minuten later vertrok de bal bij Geert Vs en het was aan Robin om, met zijn knie, binnen te werken (0-3). Dan trapte Bart een vrijschop in de muur (en den Bart kan hard trappen, amai die speler). Daarna een pass van Rob naar Ad, maar de keeper was paraat. Dan vroeg Jo om gewisseld te worden (last van zijn dij) en er werd gewisseld, ook op het veld: Michel werd voorstopper, Bram ging op rechts spelen en Herman kwam op links. Na 25 minuten werd Rob getackeld in het strafschopgebied. Ossenblok floot penalty en Geert Vs maakte de 0-4 (de doelman raakte de bal nog net met de vingertoppen) en dit was doelpunt nummer 99. Iets later een tegenactie van UBZ en de bal werd binnengekopt (1-4). Dan weer een actie van Ad, maar de bal ging over. Dan weer UBZ, Tom pakte de bal. Daarna zette Geert Vr  een bal scherp voor en nadien volgde een afstandsschot. Een snel genomen corner van Geert Vs naar Bram werd schoon voor doel gegooid, maar Robin kopte de bal naast. Iets later kreeg Bart de bal tegen z’n …… (deed blijkbaar geen goed en hij stond al ziek op het veld).

 

De 2de helft start met een trap op goal van de middencirkel door Geert Vs. Maar UBZ is feller uit de kleedkamer gekomen en Tom moet al snel een bal in hoekschop werken. De corner wordt genomen en de bal gaat op de paal. Een bal van Ad wordt door Rob juist overgetrapt. En een voorzet van Robin kan niet verzilverd worden door Rob of Geert Vs. Jo moest ondertussen iets halen uit de sporttas van Herman, nummer 17. Jo kwam met Erna terug en hij zei: “Ik heb alle nummertjes gehad.” Het was niet 17 maar 4. Ondertussen tikkie tikkie voetbal tussen Nick, Rob en Geert Vs. Op het kwartier een afstandsschot van UBZ en het staat 2-4. Daarna een lange loopactie van Geert Vr op rechts en na 20 minuten trapt Tom de bal naar Geert Vr, die doortikt naar Ad en de 100ste zit erin (2-5). Dan trapt Robin nog op goal, en een dieptepas van Nick naar Geert Vr wordt in corner geduwd. Iets later zet Nick voor, hij krijgt de bal terug, de bal gaat nu naar Robin die op de keeper trapt. Een volgende bal van Ad wordt door Robin naast gekopt. Daarna moet Tom een bal uit de lucht plukken en nadien moet Michel redden. Wat later een vrije trap voor UBZ, Tom moet de bal wegboksen, er komt heel wat geharrewar rond de goal en uiteindelijk trapt Michel de bal weg. In de 40ste minuut een dieptepass van Geert Vr naar Rob en hij maakt 2-6. Dan nog een bal van Ad naar Geert Vr, die de bal in één beweging raakt, maar de bal gaat rakelings naast. Een bal van Robin gaat over. En een pass van Bram naar Rob wordt door de keeper overgetikt.

 

De 90 minuten zitten erop, scheidsrechter Ossenblok heeft een faire en sportieve wedstrijd mogen leiden.

Het leek even of onze tegenstander van volgende week, Heira, polshoogte kwam nemen en onze tactiek kwam bekijken. Maar zij moesten op 11 uur nog een wedstrijd spelen tegen Liesbos 2.

Een 3de helft met traktatie van 2 jarigen: Leo en Guy. (Proficiat Heren en vooral Leo!!!)


Volgende week thuis tegen Heira 3. De wedstrijd begint om 9.30u.

 

Normal
0

21

false
false
false

NL-BE
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Advertenties