Wedstrijdverslag KPJ Made – Krochtenboys

 

Scheidsrechter: E. Dubbelman         

Uitslag: 1-2

Doelpunten: Ad en Wim

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Wim, Nick S, Jo, Geert Vs, Robin, Bram, Stijn, Poet, Bart, Rob, Jan, en Herman

 

“Een heenwedstrijd ≠ een terugwedstrijd”

Na zes weken toch nog eens voetbal en dan ineens de verste verplaatsing: naar Made. Onze thuismatch was een makkie, maar de wedstrijd van vandaag was van een heel andere aard. We hadden wel een mooie groep supporters bij: Christel, Erna en Tinne; Jos, Bart en Louis; Guy en onze reporter. Later kwamen ook nog Cindy en Mark erbij.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Poet, Stijn, Michel en Bram

Middenvelders: Robin, Geert, Jo en Nick

Aanvallers: Ad en Wim

 

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd was er niet veel te beleven: een kans voor Wim, eentje voor Geert en een kopbal van Wim op de paal. In de 25ste minuut: een voorzet van Wim naar Ad en het werd 0-1. Enkele minuten later vertrok een bal bij Bram ging via Michel naar Wim die voor de 0-2 zorgde. Bram even langs zijn neus weg: “Heb je wel gezien waar het begon?” Bart had dan tot dan toe nog niks moeten doen en stond daar in de goal met zijn handen op z’n rug. “Hij keek en zag dat het goed was” was de opmerking van Erna. Maar kort daarna moest Bart toch zijn eerste bal pakken. Dan volgden er twee afstandsschoten: eentje van Ad op de keeper en die van Bram ging naast. Poet en Jo hadden hun werk met hunne man, maar ze losten dit vrij aardig op. Toch zag onze coach vanaf de zijlijn dat het niet liep zoals het moest, Made kwam alsmaar meer in de wedstrijd en de buitenspelval lukte niet altijd. Eerst moest Bram nog een bal terugkoppen naar Bart, iets later gaf hij een dieptepas net op het hoofd van Robin, maar die bal ging naast. Ook de bal van Ad werd door de doelman klemvast gepakt. Op het einde van de 1ste helft moest Bart nog een bal wegboksen.

 

Bij de 2de helft heel wat wissels: Herman voor Bram, Rob voor Wim, Jan voor Geert, en Bart op de plaats van Robin en Robin in de goal. Een eerste vrije trap, door Bart genomen, gaat naar Rob, maar die trapt op de keeper. De volgende door Herman wordt door de keeper gepakt. Bij een hoekschop van Bart kunnen Jo en Rob juist niet bij. Iets later wordt Herman onderuit gehaald, strafschop. Maar Michel trapt de bal over doel, het blijft 0-2. Dan een corner voor Made met nodig gevaar en in een volgende fase moet Robin weer redden. Een mooie voorzet van Nick komt juist niet bij Rob. Op het half uur maakt Made dan toch de aansluitingstreffer (1-2). Jan trapt op goal en een fout op Ad wordt met een gele kaart bestraft. Michel kan met een afstandsschot de voorsprong niet verhogen. Het wordt zelfs even bibberen wanneer de spits van Made alleen voor de keeper komt, maar Robin is attent en redt de meubelen. Daarna vertrekt er een pass van Nick naar Rob en iets later legt Ad af naar Nick, maar de bal gaat over. Bij de volgende fase wordt de bal van Jo door de doelman gepakt en de actie van Ad wordt in hoekschop gewerkt. Met nog 5 minuten te spelen komt Bram terug op het veld voor Jo. De laatste feiten van de wedstrijd: Nick gooit een bal scherp voor doel, Rob kan er niet bij en Jan zet voor maar nu kan Bram er niet aan. Dan fluit scheidsrechter Dubbelman de wedstrijd af, de eindstand 1-2.

 

Volgende week thuis tegen Gerrit boys. De wedstrijd begint om 9.30u.

Advertenties