Wedstrijdverslag Sport Boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: R. Naalden  

Uitslag: 1-7

Doelpunten: Wim, Ad (3x), Geert Vs (2x) en Geert Vr

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Ad, Nick S, Jo, Geert Vs, Robin, Wim, Bart, Bram, Tom en Herman

 

“Een fijn en sportief 2013”

 

Nu de eindejaarsfeesten voorbij zijn en de winterstop weer voorbij is, is dit de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Dus de Krochtenspelers wensen aan al de bezoekers van deze site een goed, fijn en gezond 2013. Moge 2013 ook een jaar worden waar met veel plezier voetbal gespeeld wordt, zodat het ook prettig is om erbij te zijn. En dit is ook belangrijk voor onze scheidsrechters die elk weekend weer een wedstrijd moeten leiden.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Wim, Bart, Michel en Bram

Middenvelders: Robin, Geert Vs, Jo en Nick

Aanvallers: Ad en Geert Vr

 

Herman was onze 12de man en Stijn bleef vandaag ook nog liever aan de kant (Stijn van onze kant nog een dubbele proficiat, of was dit de reden dat je niet meespeelde). Daarnaast onze 3 “vaste supporters”: Guy, Louis en Dré.

 

Het 1ste kwartier was er één van “net niet”. Het was R. Naalden die de wedstrijd op gang floot, en de 1ste aanval vertrok bij Jo, ging naar Geert Vr , dan naar Bram, die de bal voorgooide, maar Ad kon er net niet bij. Een pass van Geert Vr ging naar Ad, maar die trapte zelfs over de afrastering. Een voorzet van Geert Vr naar Bram ging links naast. Een bal van Robin vond geen afwerker en die van Ad werd door Robin naastgekopt. Een teruglegbal van Geert Vr naar Ad ging weer juist naast. Ondertussen had ook Michel al een paar keer goed werk geleverd wanneer Sportboys doorbraken. Na 10 minuten een fout op Ad binnen het strafschopgebied, penalty dus. Nick nam de strafschop, maar ook nu ging de bal naast. Een vrije trap van Sportboys werd door Tom gepakt, een vrijschop van Geert Vs ging naast. Na 20 minuten mocht Geert Vs een hoekschop geven en Wim kopte de 0-1 binnen. Iets later trapte Ad de bal op de keeper en een voorzet van Robin werd door Geert Vr juist naast gewerkt. Op het half uur vertrok een bal van Jo naar Ad en met een lange actie maakte hij de 0-2. 10 minuten later vertrok Ad weer van de middellijn en het werd 0-3. Daarna zorgde Nick voor een mooie actie. Door een fout op Robin mocht Nick iets later een vrije trap geven, die hij mooi voor doel krulde, maar er was niemand om binnen te werken.

 

De 1ste bal vertrekt bij Nick, die een doorsteekpass geeft aan Geert Vr, maar die wordt afgevlagd voor buitenspel. Geert Vr legt dan een bal terug naar Robin , maar de bal wijkt af en gaat in corner. Nick geeft de hoekschop, Geert Vs trapt op de lat en in de rebound Geert Vr op de keeper. Ook Geert Vr vertrekt van de middellijn maar de bal strandt bij de doelman. Na een kwartier krijgt een Sportboyspeler geel. Iets later moet Jo redding brengen. Dan mag Geert Vr 2x een voorzet geven, de 2de keer trapt Nick op de keeper. Een pass van Geert Vs naar Wim belandt bij de doelman. Na 25 minuten kan Bart een bal van een vrije trap van Sportboys nog wegkoppen, maar iets later wordt het dan toch 1-3. Een tweetal minuten later geeft Geert Vr een assist aan Ad en die zet de 1-4 op het scorebord. Met nog een kwartier te spelen komt Herman voor Wim op het veld. Daarna komt een bal van Geert Vr bij Geert Vs die met een stifter of lob 1-5 maakt. Dan trapt Jo op de keeper en ook de bal van Ad wordt door de doelman gepakt. In de 40ste minuut vertrekt een bal van Ad naar Geert Vr, die scoort (1-6). En in de laatste minuten mag Bart een vrijschop geven, eerst blijft de bal nog hangen aan de goal, maar als de bal terug het veld ingaat, is het Geert Vs die binnentrapt en de einduitslag vastlegt: 1-7.

 

Volgende week thuis tegen Heira 3. De wedstrijd begint om 9.30u.

 

Advertenties