Wedstrijdverslag Krochtenboys – SVE/De Meeuwen

Scheidsrechter: M. Palinckx 

Uitslag: 7-1

Doelpunten: Wim (3x), Jan, Geert Vr (2x) en Nick

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Rob, Nick S, Jo, Jan, Robin, Wim, Herman, Karl, Tom en Bart

 

“De beste spelers staan vanachter!!

 

Een uitspraak die vandaag aan de zijlijn werd gedaan en die beaamt werd door Jos, Herman, Suske en Frank. Louis gaf geen antwoord. En de twee vrouwelijke supporters, Christel en Erna, zwegen wijselijk. Voor onze Wim bleek dit vandaag ook zo te zijn, als linksachter maakte hij drie goals, eenmaal vooraan lukte het niet meer om zijn persoonlijke score te verhogen.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Karl, Bart, Michel en Wim

Middenvelders: Robin, Jan, Jo en Nick

Aanvallers: Geert Vr en Rob

 

Nadat we bijna een maand geen voetbal meer hadden, konden we vandaag – ook al was het op het veld van Wiga en/of Heira – onze wedstrijd spelen. Vandaag was het Marcel Palinckx die onze wedstrijd kwam leiden. De match begon in het voordeel van de Meeuwen, met zelfs een goeie trap op goal. De eerste goede voorzet van de Krochten kwam van Robin en ging naar Geert, de bal werd afgeblokt. Daarna volgde een trap op goal door Rob. Op het kwartier kon Jan een assist geven naar Wim, die de bal op zijn sloef binnentrapte (1-0). Iets later moest Herman een bal wegwerken, de bal kwam tegen een Meeuwen-speler en de bal vloog tegen de lat. Rob wou onze Robin eens uittesten, hij gaf een pass naar voor en Robin moest de rush van z’n leven lopen om bij de bal te geraken. Dan probeerde Rob het met een bal laag over de grond. Wat later liep Geert de linkse lijn af, de bal kwam via Robin en Rob terug bij hem, maar hij trapte over. Op het half uur deed Nick hetzelfde, ook hij deed een goede actie op links. Ook Michel moest een bal in hoekschop werken. Dan was het aan Karl om het ganse veld over te lopen en een pass aan Jan  te geven, maar Jan trapte over. Iets later was Nick goed vrijgelopen, maar de bal ging naast. Daarna was het weer Geert die een rush over het veld deed, maar hij kon niet afwerken. Nogmaals vertrok Geert, nu van de middellijn, maar de bal kwam op de keeper.

 

Bart komt in de 2de helft op de plaats van Herman spelen. Al vrij snel in deze helft is er een misverstand aan het doel van Tom (oef, geen goal). Een afstandsschot van Geert wordt door de keeper gered. Na 5 minuten een actie van Rob, de doelman moet met zijn hand ver achteruit om de bal tegen te houden, Geert krijgt de bal, trapt op goal, maar de bal wordt van de lijn gehaald, nu komt de bal bij Wim en hij werkt wel binnen (2-0). Enkele minuten later komt een bal van Geert bij Jan en hij maakt de 3-0 (een mooie goal wordt er door de supporters gezegd). Na 10 minuten gespeeld in de 2de helft vertrekt er weer een bal van Geert naar Wim, hij scoort met een zeer scherpe hoek (4-0; Wim, het was toch geen voorzet??). Daarna een verre trap van Jo op goal. In de 20ste minuut trapt Tom ver uit en een rappe Geert zorgt voor de 5-0. (Ja Tom, je moest vandaag toch ook in het verslag komen, mooie assist!!). Daarna kan Jan zijn 2de voor vandaag niet verzilveren, maar door een blunder bij de Meeuwen kan Geert er 6-0 van maken. Toch blijven de Meeuwen werken, een bal gaat net voorlangs. Ook Bart mag van achteruit over het veld lopen, maar er is geen afwerking. Dan moet een bal van Rob naar Jo in corner gewerkt worden. En bij het hoekschop door Nick gaat de bal van Rob juist over.

Na een half uur komt Herman terug op het veld voor Robin, en Wim mag nu in de spits gaan spelen. Iets later valt de tegengoal, de Meeuwen hebben er echt voor gewerkt (6-1, Frank wat had jij, na de rust en toen Herman het veld terug op kwam, ook weer gezegd??). Een mooie actie van Nick gaat naast. Iets later lukt het voor Nick weer niet, de bal komt terug bij Jan en gaat naar Wim, maar hij schiet net naast. Daarna probeert Rob het van ver. In de 40ste minuut vertrekt Nick van linksachter, hij heeft onderweg wel hinder van 2 tegenspelers, maar hij maakt het af (7-1). Het laatste feit vandaag vertrekt bij een actie van Karl, zijn bal gaat naar Jan (ook al had Rob geroepen). Jan geeft de bal door naar Rob (“Zie je wel dat je de bal krijgt”, zegt Karl), Rob tikt de bal naar Wim. Wim scoort maar hij wordt afgevlagd, dus de eindstand blijft 7-1.

 

Volgende week thuis tegen Etten. De wedstrijd begint om 9.30u.

 

Advertenties