Wedstrijdverslag KPJ Teteringen – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 3-5

Doelpunten: Geert Vr (4x) en Geert Vs

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Rob, Nick S, Geert Vs, Jan, Karl, Bram, Jo, Poet, Bart, Stijn en Herman

 

Het was vandaag alleen voor de Geerten!

De goals werden vandaag gemaakt door onze Geerten, ook bij de voorbereiding van deze doelpunten waren het de Geerten, (assist, hoekschop, penaltyfout). Voor Karl was het een juist-niet-wedstrijd.

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Poet, Jo, Michel en Bram

Middenvelders: Karl, Geert Vs, Jan en Nick

Aanvallers: Geert Vr en Rob

 

J. Ossenblok was onze scheidsrechter van dienst en de 1ste actie was van nieuwkomer (terug uit blessure, opgelopen tijdens de voorbereidingswedstrijd tegen de Witte) Rob. Na 5 minuten vertrok een bal bij Geert Vs naar Geert Vr, op snelheid ging hij alles voorbij en het stond 0-1. Dan volgde er weer een actie van Rob naar Geert Vr en daarna moest Bart, keeper van dienst, zijn eerste bal pakken. Naast de kant (netjes bij elkaar) stonden Robin (geblesseerd), Stijn en Herman, Erna en Christel, Louis en ik (verslaggever). Enkel Jos, onze voorzitter, stond er niet bij, hij stond aan de middellijn de nodige instructies te geven. Na 10 minuten legde Geert Vs een hoekschop kort terug naar Bram, die voorgaf en Geert Vr maakte de 0-2. Iets later gaf Bram van op links een voorzet naar Karl maar die kopte over, daarna was het Geert Vs die de bal naast doel trapte. Dan weer Bram maar nu van op rechts, Karl kopte de bal weer over. Een mooie actie van Jan met een trap naar goal was te hoog voor Geert Vr om er nog bij te kunnen. Dan was het Nick die de ganse linkse lijn afliep. Bij een vrije trap die door Geert Vs genomen werd, kwam de bal via Jan, bij Karl maar die kon de bal niet binnenduwen. Op het half uur geraakte Rob zijn schoen kwijt en iets later trapte Nick de bal op de keeper. Een bal van Geert Vr kwam bij Karl, maar hij kon niet afwerken. Bartje moest niet veel doen en kon achteraan de show wat opvoeren. Door een fout op Geert Vr kreeg een Teteringenspeler geel. In de 35ste minuut werd een goede loopactie van Geert Vs en een goede loopactie van Geert Vr beloond met een doelpunt (0-3). Ook Bram deed die goeie loopactie, maar hij werd niet betrokken bij het spel. Enkele minuten later werd het 1-3, een schone goal van Teteringen, juist onder de lat binnen. Nog voor de rust werd het 2-3: volgens Ossenblok maakte Michel hands, dus strafschop en er werd weerom gescoord.

 

Na de rust komt Stijn op de plaats van Jo en na enkele minuten in de 2de helft staat het 2-4, weer een assist van Geert Vs naar Geert Vr. Een bal van Rob naar Karl wordt gered door de keeper, in de rebound trapt Geert Vr over. Daarna gaat de bal van Karl naast en ook die van Geert Vr wil er iets later niet in. Ook Bart moet weer een bal pakken. In de 25ste minuut wordt Geert Vr onderuit gehaald in het strafschopgebied, Geert Vs geeft de penalty en het is 2-5. Bij een pass van Rob glijdt Geert Vr uit juist voor hij de bal kan raken. Met nog een kwartier te spelen komt Herman voor Nick, Bram gaat een plaats hoger spelen. Geert Vr lobt iets later een bal over en Karl trapt nogmaals op goal, maar de keeper zit ertussen. Iets verder in de wedstrijd roept scheidsrechter Ossenblok de aanvoerder van Teteringen. Michel speelt een goeie wedstrijd, hij ruimt heel wat ballen op (“Heeft hij van mij geleerd”, zegt Robin).  Maar in de 35ste minuut is het weer hands door Michel en weer penalty. Er wordt weer gescoord door Teteringen, dus het staat 3-5. Ineens merkt Louis dat het zakje met de wedstrijdformulieren openstaat en nat wordt omdat het regent. Christel zegt: “Hang het zakje maar aan mijn haakje (van haar paraplu).” Louis antwoordt:” Dan kan ik die ook wel aan mijn haakje hangen (hij had ook een paraplu bij)”. Dat vroeg natuurlijk om reactie bij de andere supporters. Zelfs Erna had een antwoord klaar: “Dan hebben ze hier vandaag allemaal een haakje!” Toch maar terug naar de voetbal, een goede bal van Michel komt bij Jan maar die lobt de bal over. Rond de 40ste minuut schiet Poet op goal, de bal komt terug bij Rob, die ook op doel trapt, de bal komt bij Geert Vs die over schiet.  Iets later nogmaals Poet die op goal trapt. Maar de uitslag blijft 3-5.

 

Volgende week is de Krochten weer vrij en de week daarop moeten ze tegen U.B.Z. 2000, naar den Theo. De wedstrijd start om 9.30u.

Advertenties