Wedstrijdverslag Krochtenboys – Sport Boys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 5-2

Doelpunten: Wim (2x), Geert Vs, Bart en Karl

Geel: Tom

Rood: –

Gespeeld: Michel, Wim, Karl, Robin, Geert Vs, Jan, Nick S, Wouter, Bart, Bram, Tom, Jo, Poet en Herman

 

Uiteindelijk zelfs 12 supporters aan de zijlijn.

 

Vandaag begonnen we met onze 3 vaste (Guy, Louis en Dré) en 6 supporters langs de kant: Leo, Erna, Sara, Monique (van Guy), Christel en Jos. Iets later kwamen Christel en Louis (ouders van Wouter). Daarna Tinne (van Bart) met Alex en Axel en als laatste Cindy.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Wouter, Bart, Michel en Bram

Middenvelders: Robin, Geert, Jan en Nick

Aanvallers: Wim en Karl

 

Scheidsrechter Ossenblok blies met enkele minuten vertraging de wedstrijd op gang. Tot slechts enkele minuten voor elf uur werd er nog op het veld gespeeld. De eerste actie was van Wim en na 5 minuten kwam een afstandsschot van Wouter bij Wim, het werd 1-0. Iets later trapte Geert een vrije trap naast de muur, maar de keeper stond paraat. Dan verdween de bal in het struikgewas, de bal werd niet onmiddellijk gevonden. Dus een andere bal op het veld en Herman ging zoeken, maar ook hij vond de bal niet. Volgens Louis moest ik als verslaggever alles zien en weten waar de bal gevallen was. Toen Poet en Jo opstonden en vertrokken om mee te gaan zoeken, vond Herman toch de bal. Na 20 minuten kon Sportboys door het midden komen en moest Tom met een kattensprong redden. 5 minuten later mocht Wouter een vrije trap geven en Wim maakte de 2-0. Weer 5 minuten verder mocht Jan ook een vrijschop nemen, hij bracht de bal voor goal en het was Geert die binnenwerkte (3-0). Enkele minuten later weer een actie met gevaar voor Sportboys. Daarna gaf Jan de bal naar de 2de paal, maar Bram kon er net niet bij. Met nog enkele minuten te spelen in de 1ste helft gaf de scheidsrechter een rode kaart voor een Sportboyspeler omwille van een fout op Michel. Het laatste wapenfeit van Wouter was een bal perfect geplaatst op het hoofd van Wim, maar Wim kon nu niet afwerken.  

 

2de helft: Poet komt voor Wouter en Jo komt voor Geert spelen. Al vrij snel in de 2de helft commentaar vanuit de dug-out: “Nu gaat alles over links en de 1ste helft ging alles over rechts.” Volgens Leo is het zoals bij de koeien, die gaan ook altijd uit de wind staan. Een actie van Karl op links komt bij Wim, maar gaat niet binnen. Dan gaat Nick door het middenveld en verdediging en trapt op goal, de doelman redt. Na 10 minuten weer Sportboys, het is geen buitenspel, ook niet volgens grensrechter Guy, en Tom moet in hoekschop werken. Na 10 minuten mag Bart een vrijschop nemen, buitenkant slof, door de muur, op de keeper en binnen (4-0). Bijna onmiddellijk nadien mag een Sportboyspeler er gewoon door en het is 4-1. Dan komt een pass van Wim bij Poet, maar Poet kan niet afwerken. Daarna een bal van Sportboys weer voorlangs. Een bal die eerst op links, dan op rechts gaat, komt bij Jan die op goal trapt. Een volgende bal van Jan komt bij Karl maar die kopt net naast. Met nog een kwartier te spelen komt Herman voor Bram. Iets later pakt Tom een gele kaart, omdat hij een forcering moet doen. Strafschop en het wordt 4-2. Een vrije trap door Bart genomen, wordt door Karl op de keeper gekopt. Iets later moet Tom de bal weer uit de lucht plukken. Dan volgt er eerst een afstandsschot van Robin naar goal en in de 40ste minuut geeft Robin een assist naar Karl, die binnenkopt (5-2). Daarna nog een voorzet van Geert naar Nick en een bal van Robin op de keeper. Een pass van Geert naar Karl en een vrije trap door Bart overgekopt door Robin. Herman loopt op links de lijn af en geeft de bal voor het doel, niemand die afwerkt. En als laatste vandaag: Tom die goed uitkomt en zo de bal voor een Sportboyspeler wegtrapt.

 

Volgende week naar Heira 3, de wedstrijd start om 10.00u.

Advertenties