Wedstrijdverslag SVE/Meeuwen – Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Sweep

Uitslag: 1-4

Doelpunten: Jan, Jo, Karl en Geert Vr

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Karl, Nick V, Geert Vs, Jan, Nick S, Bart, Jo, Bram, Robin, Ad en Herman

 

Vandaag iets later begonnen met het maken van het verslag. We waren uitgenodigd op de babyborrel van Lars. Zoontje van Evy en onze Poet.

 

Zelfs scheidsrechter heeft supporters!!

 

Vanmorgen dacht ik eerst dat scheidsrechter Sweep zelf voor grensrechters had gezorgd, maar daarna zagen we ook Guy (onze wekelijkse grensrechter) voorbij wandelen. Dus twee supporters, vader Sweep had namelijk zijn twee dochters bij.

 

Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Michel, Bart, Jo en Bram

Middenvelders: Nick VD, Geert Vs, Jan en Nick S

Aanvallers: Geert Vr en Karl

 

Vandaag toch al meer supporters, naast Erna waren er ook Christel, Jos en Bart Elst. Geen Tom onder de lat vandaag, maar wel Robin. Tom had zich geblesseerd. Een snoodaard vroeg of Sara misschien gebeten had ?!” Ad stond ook op scherp (volgens eigen zeggen) – al was hij wel iets te laat –  maar volgens hem had hij op Stijn gewacht. Piet zorgde nog snel voor een eretribune voor Louis en Jos (in de 2de helft mocht Bart plaatsnemen op de “business seats”). Het eerste wapenfeit was een schot op goal door Geert Vr, de keeper tikte over. Na 10 minuten een afstandsschot van Michel, dan tikte Jan een bal mooi door naar Nick VD en daarna ging Bart door het ganse middenveld van De Meeuwen. Na een kwartier dropte Bram een bal schoon op het hoofd van Karl. Daarna ging een bal van Karl naar Geert Vr, die wilde de bal teruggeven maar het was iets te scherp. Na 20 minuten werd een vrije trap, door een fout op Geert Vr, door Bart gegeven. Jo kon er net niet aan. 5 minuten later kwam een voorzet van Geert Vr bij Nick S, die eerst op de keeper en daarna op de paal trapte. In een volgende fase kwam door een goed werkende en doorgelopen Nick VD de bal bij Karl, maar de bal ging juist naast. Een goede actie van Jan kwam bij Geert Vr, die de paal trof. Op het half uur weer een actie van Jan en door een 1-2 met Karl kwam de bal terug bij Jan. En hij maakte zijn eerste doelpunt bij de Krochten (0-1). Op het einde van de 1ste helft kwam Ad op het veld voor Nick VD.

 

Omdat onze Jan ook nog andere verplichtingen had, komt Herman linksachter spelen. Eerst een goede voorzet van Bram naar Karl, maar die kan er net niet bij. Daarna moet Robin een goede redding plaatsen. Na 10 minuten in de 2de helft komt door een actie op links een bal bij Jo en hij trapt binnen (0-2). Bij het begin van de 2de helft hadden we een zeer attente, lopende, joviale grensrechter aan onze kant. (Volgens mij wilde hij bewust in het verslag). Maar na een kwartier moet hij het veld op om te voetballen. Een voorzet van Geert Vs wordt door Ad overgekopt. Na een half uur in de 2de helft komt een assist van Geert Vs bij Karl die via de doelman binnenwerkt (0-3). Dan een bal van Bram die iets te kort is voor Geert Vr. 5 minuten later komt een pass van Karl via Bram bij Geert Vr en die scoort (0-4). Daarna Geert Vr naar Karl die weer op de keeper trapt, nu gaat de bal niet binnen. Er wordt dan geroepen dat Bram zijn voorzet moet geven “AAN” de 2de paal, maar hij geeft hem “OP” de 2de paal. Daarna doet hij het over en bijna identiek, nu gaat de bal juist “NAAST” de 2de paal. Net voor het affluiten van scheidsrechter Sweep, wordt het nog 1-4. Ook grensrechter Guy had dit gezien.

 

Volgende week thuis tegen Sportboys, de wedstrijd start om 11.00u.

 

Advertenties