Wedstrijdverslag Gerrit Boys – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 0-1

Doelpunten: Karl

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Geert Vr, Karl, Geert Vs, Bram, Robin, Wouter, Bart, Steven, Tom, Nick, Jan en Herman

 

Zwaar bevochten wedstrijd.

 

Veel overschot was er vandaag niet, zowel op het veld als naast het veld. Langs de lijn stonden 3 reservespelers, ook Guy – onze wekelijkse grensrechter – was aanwezig, Louis – die het wedstrijdformulier invult – was er en Dré – de reporter ter plaatse. Eigenlijk had de Krochten vandaag slechts 2 supporters bij, Erna en Sara. Ook op het plein was het vandaag werken geblazen.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Wouter, Bart, Michel en Steven

Middenvelders: Karl, Bram, Geert Vs en Robin

Aanvallers: Ad en Geert Vr

 

Al heel snel werd Bram onderuit gespeeld. Herman liep met de waterzak snel het veld op. Nick riep van de kant: “Goed gewerkt, Herman!!” Iets later moest Bart een bal wegkoppen en daarna was het Michel die een actie van Gerritboys afstopte. Plots zag Wouter dat de cornervlag omver lag, Tom antwoordde dat hij zich wel met de wedstrijd moest bezighouden. Na 10 minuten mocht Geert Vs een vrije trap geven, de bal kwam via de paal terug bij Karl en hij maakte de 0-1. Een afstandsschot van Wouter ging net naast. Na een kwartier moest Tom de eerste bal pakken. Wat later ging een bal van Gerrit juist voorlangs de goal. Een doorsteekbal van Ad kwam bij Geert Vr en daarna een voorzet van Geert Vr naar Ad, maar er werd niet afgewerkt. Op het half uur kwam de bal van Wouter bij Karl en hij maakte 0-2, maar scheidsrechter Dictus keurde het doelpunt af. Volgens hem was het hands. Iets later legde Ad de bal mooi terug naar de 2de paal, maar er stond geen Krochtenspeler. Bij een hoekschop van Gerrit had Guy, onze grensrechter, problemen bij de ligging van de bal aan de cornervlag, onze scheids moest het zelfs gaan controleren. Daarna werd Geert Vr neergehaald in het strafschopgebied. Michel riep: “Hij is wel kaihard geblesseerd.” Nick kwam op het veld voor Geert Vr (Robin ging op rechts spelen en Karl mee in de spits).

 

In de 2de helft wordt Karl na 5 minuten onderuit gehaald en is de wedstrijd voor hem gedaan. Geert Vr komt terug op het veld. Een corner van Gerrit gaat rakelings langs en een schot op goal wordt door Tom onderschept. Na een kwartier scheert een vrije trap van Wouter juist over de deklat. Dan komt onze Jan (zoon van Jos en Christel) spelen op de plaats van Bram.

 

Vandaag heeft Steven zijn werk met het bijhouden van zijn tegenspeler, maar hij doet het goed. Toch moet Tom iets later weer redden. En een vrije trap van Gerrit wordt overgetrapt, een volgende vrijschop wordt door Bart gestopt. Na 20 minuten trapt Gerrit zelfs op de paal. Iets later gaat een goede pas van Ad naar Geert Vr, maar de bal gaat naast. Met nog een kwartier te spelen komt Herman voor Steven. Een hoekschop van Nick wordt door Wouter naast gekopt. Een voorzet van Ad gaat naar Jan, die een schot op goal lost. En een vrije trap juist buiten het strafschopgebied wordt door Wouter gegeven en door Gerrit weggewerkt.

 

Volgende week naar De Meeuwen, de wedstrijd start om 10.00u.

 

Advertenties