Wedstrijdverslag KPJ Etten – Krochtenboys

Scheidsrechter: W. De Ruyter

Uitslag: 1-7

Doelpunten: Nick, Geert Vr (4x), Ad en Karl

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Geert Vr, Nick S, Geert Vs, Jo, Robin, Bram, Bart, Karl, Tom en Herman

 

Slechts met 12 spelers en 3 supporters langs de kant.

 

Krochten had vandaag buiten hun wekelijkse grensrechter Guy vandaag slechts 3 supporters bij: Stijn (vorige week geblesseerd), Erna van Herman en Sara van Tom. Ook was de verslaggever van de partij. Etten had enkel hun grensrechter als 12de man.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Karl, Bart, Michel en Bram

Middenvelders: Robin, Jo, Geert Vs en Nick

Aanvallers: Ad en Geert Vr

 

De laatste wedstrijd werd vorig seizoen gespeeld aan ’t Strooienhuis tegen Etten en werd toen geleid door de heer de Ruyter. Vandaag werd er weer bij Piet gespeeld tegen Etten en het was scheidsrechter de Ruyter die weer present was.

Binnen de 5 minuten vertrok een bal bij Tom naar Nick en die maakte de 0-1, en weerom met rechts. Volgens papa Guy vertrok de bal bij Geert Vs en ging zo naar Tom. Enkele minuten later werd een assist van Ad door Geert Vr binnengekopt (0-2). Daarna trapte Ad een bal op de sloef, maar deze ging links naast. Iets later werd bij een actie van Etten door een Krochtenspeler geroepen: “Laten gaan!” en Bart liet de bal met veel moeite en show over de achterlijn gaan. Na een kwartier moest Michel in hoekschop werken en deze werd nadien overgekopt. In een volgende fase kwam een bal door een fout van de Ettense defensie bij Geert Vr en het werd (0-3). Halfweg de 1ste helft liep Bart tijdens een verdedigende actie op de cornervlag, vlag omver, Bart heeft de vlag maar terug geplant. Iets later moest Bart dan weer een bal in corner werken, Tom plukte de bal nadien uit de lucht. Robin deed op rechts een goede aanval, maar de bal strandde op de keeper. Ook een afstandschot van Bram kwam op de doelman. Bij een uitval van Etten verkleinde Tom den hoek, zodat de bal ernaast ging en bij een vrije trap van Etten pakte Tom de bal. Een bal van Jo ging naar Karl die op goal trapte. Dan volgde er een goede loopactie van Geert Vr en een trap richting doel, Ad kon er net niet bij. Daarna een goed doorgelopen Geert Vr, maar Karl kan niet afwerken. En weer goed werk van Geert Vr, maar nu was het Robin die niet kon binnentrappen. In de laatste minuut van de 1ste helft kwam een steekbal van Jo bij Ad en die maakte de 0-4. In de blessuretijd kreeg Etten nog een open kans om de nul van het scorebord te doen.

 

Omdat Herman in de 2de helft wordt opgesteld, moet bijna een halve ploeg elders spelen. Herman komt op de plaats van Bram, Bram gaat naar Karl, Karl op de plaats van Robin, Robin gaat naar Nick en Nick gaat voor Geert Vs spelen. De 1ste actie is voor Etten die bijna onmiddellijk op de paal trappen. Bij de counter gaat een bal van Geert Vr voorlangs. Een hoekschop genomen door Geert Vr komt terug bij hem en de bal gaat dan rakelings naast de winkelhaak. Na 10 minuten vertrekt een bal bij Bram, komt bij Robin en gaat naar Karl (0-5). Halfweg de 2de helft wijkt een bal van Etten af op een Krochtenverdediger en het wordt 1-5. Bij een hoekschop van Geert Vr komt de bal bij Bart die er een knal tegen geeft. Een Ettenspeler zorgt dat de bal niet binnengaat; opmerking van Bart: “Waarom staat die daar nu?” Een bal van Robin richting doel komt bij Geert Vr, die doortikt naar Karl, maar de bal wil er niet in. Daarna wordt een bal door Tom, die vandaag meer te doen heeft dan vorige week, goed overgetikt. Een actie door Nick gaat naar Geert Vr, maar belandt in het zijnet. En een actie van Karl strandt op de keeper. Een voorzet van Geert Vr naar Robin lukt net niet. Met nog een vijftal minuten te spelen vertrekt een bal bij Geert Vr, komt bij Karl en gaat terug naar Geert Vr (1-6). Bij een uittrap van Tom naar Bram gaat de bal naar Geert Vr: eerst op de keeper en in de rebound op de paal. Een actie op links door Robin en een trap richting 2de paal belandt in niemandsland. Zowel Karl als Geert Vr staan al te kort bij de goal. Bij de daaropvolgende counter moet Tom weer redden. En in blessuretijd vertrekt een bal van Jo naar Geert Vr, Geert rolt de defensie op en scoort (1-7). Iets later beëindigt scheidsrechter de Ruyter een faire wedstrijd.

 

Volgende week om 9.30u thuis tegen UBZ 2000.

 

Advertenties