Wedstrijdverslag Krochtenboys – Gerrit Boys

Scheidsrechter: P. van Rijckevorsel

Grensrechters: C. Biemans en M. Goos(sens) van SVE / de Meeuwen (sorry, ik weet niet of de schrijfwijze van de 2de grensrechter correct is maar ik kon de naam nergens terugvinden)

Uitslag: 3-1

Doelpunten: Geert Vr, Bart B en Nick

Geel:  

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Ad, Karl, Geert Vs, Bart B, Nick, Bram, Bart S, Herman, Robin en Jo

 

Op weg naar de finale van de beker!!!

 

Vandaag geen J. Ossenblok om de wedstrijd te fluiten maar de voorziene grensrechter van Rijckevorsel nam deze taak over.

 

Opstelling:

Keeper: Robin

Verdedigers: Bram, Bart S, Michel en Herman

Middenvelders: Karl, Bart B, Geert Vs en Nick

Aanvallers: Geert Vr en Ad

 

Ja spelers, ik was iets te laat terug, dus de wedstrijd was reeds gestart maar ik had blijkbaar nog niet veel gemist. Na 10 minuten zorgde Geert Vr met een solo-actie voor de 1-0. Een hoekschop van Nick werd over gewerkt en een voorzet kwam bij Bart S. Een vrije trap van Gerrit werd in de muur getrapt. Iets later ging Ad omver in of net buiten het strafschopgebied, volgens scheids- en grensrechter buiten, dus geen penalty. Een volgende actie van Gerrit ging voorlangs en een goeie actie van Ad ging naar Geert Vr, maar de bal kwam in de handen van de keeper. Een schot van Geert Vs ging links naast de paal. Rond het half uur vertrok een bal van Geert Vs naar Bram die er voor zorgde dat de bal perfect op de kop van Bart B kwam en hij maakte de 2-0. Een volgend vrijschop werd door Bart S genomen, Karl kopte deze prachtig door naar Geert Vr, maar die kon er juist niet bij. En een dieptepas van Bart B bereikte Geert Vr net niet. In de 40ste minuut moest Robin redding brengen juist buiten de baklijn. De vrijschop van Gerrit werd in corner gewerkt. De laatste actie in de eerste helft werd opgezet door Geert Vr, maar Ad kon niet afwerken.

 

De 2de helft begint zoals de 1ste: de supporters zijn weer te laat of was de scheidsrechter te vroeg gestart? Geert Vr wordt onderuit gehaald, de vrije trap wordt door Gerrit in hoekschop gewerkt. Iets later wordt een actie van Gerrit afgevlagd voor buitenspel. Dan volgt er nog een kans voor Gerrit, maar de bal gaat over. In de 10de minuut krijgt de Krochten een vrijschop tegen door hands (volgens de scheidsrechter) van Herman. De bal gaat door de muur en het staat 2-1. Bij een volgende goede voorzet van Bram kan Karl net niet bij om binnen te koppen. Daarna komt een bal van Nick bij Geert Vr, die iets tekort teruglegt naar Ad. Vanaf nu gaat Robin zijn deel opeisen van de wedstrijd. Na een kwartier in de 2de helft moet hij een eerste keer overtikken. Na 20 minuten komt Jo spelen voor Herman. Jo gaat op de plaats van Bart B spelen, Bart B komt voor Karl en Karl gaat links achter spelen. Robin moet een bal van Gerrit pareren met een kattensprong. Dan gaat Bram tegen de vlakte, de vrije trap komt bij Jo en Gerrit moet in hoekschop werken. De corner van Nick wordt door Jo net naast gekopt. Na een half uur in de 2de helft gaat een verre trap van Gerrit naast, dan volgt er een trap op goal die door Robin gepakt wordt. Iets later moet weerom Robin zorgen dat hij zich niet moet omdraaien en bij de corner is het weer Robin die zorgt dat de bal niet in het doel belandt. In de 40ste minuut gaat de bal van Geert Vs op de doelman. En in de blessuretijd (er werd 1 minuut extra gespeeld) wordt een mooie actie van Geert Vr door Nick binnengewerkt (3-1).

 

Het was vandaag toch weer een zware wedstrijd, maar we zijn er nog niet. Zaterdag om 17.00uur wordt de finale gespeeld op Liesbos.

 

Advertenties