Wedstrijdverslag KPJ-3 Bavel – Krochtenboys

Scheidsrechter: R. Naalden

Uitslag: 0-8

Doelpunten: Geert Vr (4x), Ad (2x) en Stijn

Geel:  

Rood: –

Gespeeld: Herman, Ad, Stijn, Nick VD, Geert Vr, Bram, Nick S, Wouter, Bart, Karl, Tom  en Robin

 

’t Is Pasen!!!!

 

De klokken of de paashaas hadden bij Erna langs geweest en elke speler kreeg na de wedstrijd een zakje met paaseieren. Dank u wel.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Wouter, Bart, Herman en Karl

Middenvelders: Nick VD, Bram, Geert Vr en Nick S

Aanvallers: Stijn en Ad

 

Met Pasen nog slechts 10 spelers door afmeldingen, maar toch lukte het Herman weer om een ploeg bijeen te krijgen. 12 Spelers waren vandaag actief, Jos had zijn sjotterszak bij (in geval van nood) en ook Poet en Michel (beiden nog gekwetst) kwamen hun kompanen langs de zijlijn aanmoedigen. Iedereen aan de kant was tevreden, ze hadden blijkbaar allemaal een goeie nacht gehad. Ook scheidsrechter Naalden had een goede nacht gehad, dus zou de wedstrijd voor hem vandaag geen problemen mogen geven. Al na enkele minuten kwam een assist van Karl bij Geert en het was 0-1. Iets later kwam een bal van Ad bij Bram, die een verre trap op goal deed. Dan volgde een actie van Ad die eindigde op de doelman. Een pass van Karl kwam bij Nick S en die gaf een voorzet op doel, daarna deed Stijn hetzelfde maar telkens was er geen Krochtenspeler bij de goal. Dan weer maar een afstandsschot van Bram op goal. Na een 10-tal minuten kwam Bavel meer in de wedstrijd, de eerste bal ging over doel. Daarna ging een  vrijschop van Bavel opnieuw over. Een volgende actie van Bavel moest door Karl in corner gewerkt worden. Bij een nieuwe vrije trap voor Bavel werd zelfs een 5-mansmuur opgesteld. Na een half uur kwam de Krochten terug meer aan de bal. Nick VD legde een bal terug op Geert en Bavel moest in hoekschop werken. Een voorzet van Bram kwam bij Nick VD, maar de bal ging net naast. Een vrijschop van Bart ging op de keeper en de bal kwam bij Karl, die met een schone omhaal probeerde af te werken, maar de bal ging over. In de 40ste minuut kon Geert, die goed mee gevolgd was, de 0-2 vastleggen. In een volgende fase legde Ad een bal terug op Nick S maar die trapte op de keeper. Een eerste bal van Stijn ging via de doelman in hoekschop. Een 2de bal van Stijn ging naar Geert, maar die trapte over.

 

In het begin van de 2de helft trapt Geert een bal op de lat. Dan gaat de bal buiten, volgens Bram en de Bavel-lijnrechter een Krochtenbal. Maar scheidsrechter Naalden geeft een Bavel-inworp en daar moet niet over gediscuteerd worden, want de scheidsrechter is baas en heeft dus gelijk. Een bal van Ad gaat juist naast en een volgende actie van Bavel moet door Tom gepakt worden. Een bal van Bart wordt door Stijn geblokkeerd, gaat via Nick VD en de keeper naar Ad en het wordt 0-3. Een voorzet van Geert gaat naar Stijn, maar hij kan er net niet bij. Ondertussen is Cindy haar voetbalkennis aan het delen met Jos, maar dat mocht eigenlijk niemand weten. Als Robin zijn trainingsbroek uitdoet, is er de nodige commotie aan de zijlijn. Robin zegt heel nuchter: “ Ik ben mij klaar aan het maken om op te komen”. Na een kwartier komt Robin spelen voor Bram. Bij een volgende actie valt Wouter in het strafschopgebied en bezeert zich. Bram komt terug op het veld voor Wouter. Aan de kant heeft Jos blijkbaar een techniek om de pijn van de zwevende ribben van Wouter te verhelpen. En het helpt blijkbaar ook, nadien doet Jos dit nog eens over maar dan met Tinne als “slachtoffer”.  In de 20ste minuut mag Ad een hoekschop geven en deze komt perfect op het hoofd van Stijn (0-4). Een 5-tal minuten later komt Wouter terug op het terrein voor Herman. Iets later gaat Ad door de defensie van Bavel en maakt de 0-5. Bij een volgende actie van Ad wordt het 0-6 door een owngoal. Daarna wordt er een fout begaan op Wouter juist buiten het strafschopgebied, Nick S neemt de vrijschop. Bij een actie van Bavel moet Tom redden, hij heeft de bal klemvast. Een pass van Geert naar Ad gaat voorlangs. In de 40ste minuut wordt een goede voorzet van Stijn door Geert binnengekopt (0-7). In de laatste minuut van de wedstrijd komt een bal van Bram op de hak van Geert en binnen (0-8).

 

Volgende week thuis om 9.30 uur tegen KPJ Made.

 

Advertenties