Wedstrijdverslag KPJ Etten – Krochtenboys

Scheidsrechter: W. de Ruyter

Uitslag: 0-3

Doelpunten: Geert Vr, Nick S en Stijn

Geel:  

Rood: –

Gespeeld: Karl, Ad, Stijn, Nick VD, Geert Vr, Geert Vs, Nick S, Bram, Bart, Poet, Tom, Herman, Jo en Robin

 

 

Omwille van het feest na de wedstrijd kon de verslaggever niet onmiddellijk na de wedstrijd beginnen aan het verslag en zo kon ook Michel het verslag ook niet op de site plaatsen. Vandaag was de 3de helft voor de voetballers en de aanwezige supporters belangrijker dan het maken van een verslag. Toch langs deze weg dank u wel aan alle lezers van onze verslagen.

 

Krochtenboys weer kampioen!!!!

 

Een grote delegatie supporters zakte af naar het Strooienhuis voor de laatste wedstrijd van de competitie, met meer dan twintig stonden ze naast de kant. De grote helft van de fans waren dan nog wel dames. Dus er mocht niet verloren worden. En dat hebben onze spelers ook niet gedaan, en zo mochten we weer een kampioenenviering meemaken.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Karl, Bart, Bram en Poet

Middenvelders: Nick VD, GeertVs, Geert Vr en Nick S

Aanvallers: Stijn en Ad

 

Het eerste gevaar kwam vandaag van Etten en binnen de 5 minuten moest onze Tom de eerste redding doen. Dan volgde er een actie van Ad, maar er stond niemand bij de 2de paal. Daarna gaf Nick S een bal op goal, maar Ad kon er net niet aan. Na 10 minuten weer een redding van Tom. Een pass van Nick S ging naar Ad, kwam terug bij Nick S, maar hij kon niet afwerken. Na 15 minuten moest Tom de bal weer wegtikken. Een bal van Ad kwam net niet bij Stijn en iets later trapte Stijn op doel. Ook Nick S en Nick VD gaven een trap op goal. Na 20 minuten vroeg Poet om vervanging, Herman gaat op zijn plaats spelen. Een Ettenspeler geraakte in een duel met Karl zijn schoen kwijt. Een vrijtrap van Etten bracht heel wat harrewar aan de Krochtengoal, maar de bal ging er niet in. Een hoekschop door Geert Vs gegeven kwam bij Bram en ging naar Karl, maar die kopte naast. Een actie van Herman kwam via Stijn bij Ad, maar de bal wil er niet in. Op het half uur moest Tom weer redding brengen. Bij een vrije trap door Etten kwam de bal loeihard op Bart die in de muur stond. Een vrijschop van Nick S kwam bij Geert Vs, maar de bal ging over de goal. Een doorsteekbal van Geert Vs kwam bij Stijn, maar werd in corner gewerkt. Een pass van Karl ging naar Stijn, maar die kon er juist niet bij. Een volgende bal van Stijn werd weer in hoekschop gewerkt. In de 35ste minuut plukte onze Tom een bal schoon uit de lucht. In de 40ste minuut slalomde Nick S door de Ettendefensie en gaf een assist aan Geert Vr en ja hoor het werd toch 0-1. Iets later gaf Geert Vs een dieptebal aan een goed doorgelopen Geert Vr, maar de bal ging over. Toch moest Tom in die 1ste helft nogmaals een bal over zijn doel tikken.

 

Voor een aantal supporters was het een korte rust, ze wilden geen minuut van de wedstrijd missen. Ze staan al weer met veertien naast de lijn vooraleer scheidsrechter de Ruyter de 2de helft op gang fluit. Een voorzet van Ad komt bij Karl, maar de bal belandt op de keeper. Ook Geert Vr doet hetzelfde. Bij een hoekschop komt de bal bij Ad, maar die kopt net naast. Een draaiende bal van een vrijschop van Etten brengt gevaar aan onze goal. Dan wordt Stijn omver geduwd in het strafschopgebied. Een lichte fout, maar in de eerst helft was er ook al een fout gebeurd binnen de grote baklijn. Nick S geeft de penalty en het wordt 0-2. Ineens werden onze vrouwelijke supporters ook mondiger, er wordt over een zacht broekske gesproken en naar het vogelke kijken. Toch maar terug voetbal, een verre trap van Bram komt op de doelman. In de 25ste minuut moet Tom weer een bal pakken. Jo komt op het plein in plaats van Nick VD. Een afstandsschop van Stijn moet door de keeper overgetikt worden. Via een corner komt de bal bij Jo, maar hij kopt naast. “Nog koud”, volgens de heer Naalden. Op het half uur valt de bal van een vrije trap van Etten juist achter ons doel. Als Geert Vs wordt aangetrapt, roept de moeder: “Hei vuilek!” Ook Robin mag nog even spelen, hij komt op het veld voor Nick S. In de 40ste minuut brengt Stijn de stand op 0-3. Nadien moet onze Tom weer redding brengen, hij houdt de 0 op het bord.

 

Een 3de helft begint in ’t Strooienhuis, bedankt voor de ontvangst. Nadien worden de festiviteiten verder gezet in ’t Fortuin in Meer. Dochter Cindy en mama Erna hadden voor veel gebakjes, met een speciale afwerking, gezorgd. Wat kan het leven toch mooi zijn.

 

Er werd een mooi einde gebreid aan een voortreffelijk seizoen. 116 goalen gemaakt en slechts 17 tegen, dus een prachtig resultaat.

 

Advertenties