Wedstrijdverslag Krochtenboys – SVE/De Meeuwen

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 5-0

Doelpunten: Bram, Wouter, Karl, Nick, Ad

Geel:  

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Stijn, Karl, Geert Vr, Bart, Nick S, Wouter, Herman, Poet, Tom, Robin en Bram

 

Te laat, veel te laat!

 

De heer E. Dubbelman was thuis tijdig vertrokken maar hij had veel moeite met het vinden van ons veld, dus we vertrokken met 20 minuten vertraging. Onze Bram was de zomertijd vergeten en hij arriveerde nog een stuk later, maar hij was er.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Wouter, Herman, Michel en Poet

Middenvelders: Karl, Bart, Geert en Nick

Aanvallers: Stijn en Ad

 

Een moeilijke 1ste helft met aan beide kanten weinig tot geen echte kansen. Na 15 minuten moest Michel met een enkelblessure van het veld, zijn broer Robin kwam even depanneren. Een verre trap van Wouter op doel ging door een Meeuwenspeler op de keeper. Na 20 minuten was Bram gearriveerd en opgewarmd, en kwam hij in plaats van Robin spelen. Een bal van Nick op goal ging juist over. Iets later mocht Bart een vrijschop geven, hij gaf hem laag over de grond, de doelman moest in hoekschop werken. Op het half uur gaf Nick een corner, de bal kwam bij Bram, Karl deed nog een poging om binnen te koppen (afleidingsmanoeuvre), maar Bram werkte zelf binnen (1-0). de Meeuwen lieten hun kopje niet hangen en een actie van hen ging net naast. Een bal van Ad ging op de keeper, Geert was goed gevolgd, maar kon er net niet bij. Dan kwam een pass van Ad bij Stijn, maar hij stond buitenspel. de Meeuwen voerden de druk op en juist voor rust kwamen ze man tegen man, maar de bal ging in hoekschop.

 

De eerste actie in de 2de helft is van Geert en gaat in corner. Een bal van Karl komt bij Geert, die de bal terug naar Karl geeft, de keeper tikt over. Een goede actie van Stijn gaat naar Geert, maar die kan er net niet bij. Dan volgt een assist van Geert naar Karl, maar hij komt juist tekort. Herman mag een vrijschop nemen, hij krult de bal mooi naast de muur, maar de doelman is paraat. In de 20ste minuut komt een bal van Bram bij Wouter en de bal valt achter de keeper in doel (2-0, een wondergoal?). Een vrijschop van Bart wordt schoon op het hoofd van Karl geplaatst, maar de bal wordt overgekopt. Ook Bram mag nog een vrije trap geven. Na een half uur in de 2de helft komt een assist van Ad bij Karl en hij maakt zijn goal vandaag (3-0). Een rush van Nick op links komt bij Karl terecht. In de 35ste minuut moet Tom een redding doen, hij heeft de bal klemvast. Iets later geeft Poet, volgens Robin, een schone steekbal naar Nick en het word 4-0. Herman mag daarna door gans de Meeuwengroep lopen en geeft een pass naar Karl, maar hij kan er juist niet aan. In de 40ste minuut kan Ad de eindstand op het bord zetten, 5-0 (DANK U AN dat Ad de wedstrijd uit mocht spelen).

 

Volgende week onze laatste wedstrijd van de competitie, dit tegen KPJ Etten. We vertrekken om 9.30u aan de brug van Meer.

 

Advertenties