Wedstrijdverslag KPJ Liesbos 4 – Krochtenboys

Scheidsrechter: C. Biemans

Uitslag: 0-4

Doelpunten: Geert Vr (2x), Stijn en owngoal

Geel:  

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Geert Vr, Stijn, Geert Vs, Bram, Nick S, Karl, Bart, Poet, Tom en Herman, (Jo = 13de man)

 

Taart!

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Karl, Bart, Michel en Poet

Middenvelders: Stijn, Bram, Geert Vs en Nick

Aanvallers: Geert Vr en Ad

 

Het was vandaag de heer C. Biemans die onze wedstrijd kwam leiden. De 1ste helft was er één met vele goede acties van de Krochten, maar de afwerking was er niet altijd bij. Wel één actie die in de 10de minuut werd afgerond, vertrok bij Ad, ging naar Stijn en Geert Vr mocht binnentrappen (0-1).

De Krochtenboys trokken meermaals in de aanval:

          een bal van  Geert Vr kwam bij Ad, maar de bal belandde in het zijnet,

          een actie van Karl moest door een Liesbos4-speler in hoekschop gewerkt worden,

          een aanval van Ad werd volgens de grensrechter in hoekschop gewerkt, maar een faire Ad zei dat dit niet het geval was. Dus werd het een doeltrap en er werd zelfs op het veld gezegd dat ze Ad maar een rood truitje moesten geven,

          een mooie rush van Geert Vr eindigde juist naast,

          en Ad trapte op de keeper, Geert Vr was goed gevolgd, weer zat de doelman ertussen, dan een klutsbal, maar de keeper kon nog net redden op de lijn.

 

Dan maar over naar de 2de helft. De 1ste bal van Geert Vr gaat naast, de volgende gaat over. De 1ste bal van Ad gaat naast. Dan na 5 minuten in die 2de helft krijgt Geert Vr een bal na een mooie actie op rechts en werkt, volgens Robin, overhoeks binnen. Iets later volgt er een hoekschop die door Ad gegeven wordt, maar zonder Krochtenspelers aan de goal (fairplay). Aan de zijlijn is het best gezellig, er waren veel supporters voor een uitwedstrijd (ik heb er 14 geteld en de kleine Julie). Er was op een bepaald ogenblik veel plezier bij de zes dames. De verslaggever kan niet goed volgen waarover het gaat, ze zijn blijkbaar tevreden met een klein stuk (????). Dan toch maar voetbal volgen, in de 25ste minuut trapt Stijn met een afstandschop met veel buskruit de 0-3 op het bord. Iets later trapt Geert Vr de bal voor de goal, Karl is goed mee gevolgd, maar een Liesbos4-speler werkt zelf binnen (0-4). Bram vraagt om gewisseld te worden en Herman komt op het veld, Karl gaat op de plaats van Bram spelen. Wat later moet de doelman van Liesbos4 de vrijschop van Herman overtikken. Toch eindigt nog een actie van Liesbos4 op de paal. En nog een bal van Geert Vr op doel wordt weerom door de doelman overgetikt.

 

Normaal geen verslag over de 3de helft, maar vandaag toch een uitzondering. Cindy van Erna van Herman had voor een taart gezorgd. Zomaar, en wat voor een taart: een echt voetbalveld met een goal, met spelers, met een grote bal en een spandoek. Daar ging dat gegniffel aan de zijlijn over. Er waren zoveel supporters dat ze tevreden moesten zijn met een klein stuk. Maar Cindy, het was fantastisch. Bedankt!!

 

Volgende week terug thuis (in Wuustwezel) om 9.30u tegen de Meeuwen.

 

Advertenties