Wedstrijdverslag Krochtenboys – KPJ Liesbos 2

Scheidsrechter: M. Palinckx

Uitslag: 0-3

Doelpunten:

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Stijn, Geert Vr, Karl, Geert Vs, Jo, Nick S, Poet, Bart, Bram, Tom, Ad, Robin en Herman

 

De beste ploeg op het veld heeft vandaag gewonnen!

 

De combinaties waren beter, hun passes kwamen beter uit, de achterlijn was goed, de kapitein was er en ook een goede spits. Dan wordt het voor de tegenpartij moeilijk en vandaag was die tegenpartij de Krochtenboys.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Poet, Bart, Bram en Michel

Middenvelders: Karl, Geert Vs, Jo en Nick

Aanvallers: Geert Vr en Stijn

 

Het leek vandaag een goede wedstrijd te worden, er zaten zes dames in de dug-out met twee reservespelers Ad en Robin. Marcel Palinckx floot de wedstrijd op gang, den Theo arriveerde iets later en dat hebben we gehoord.

 

 

De eerste actie was voor Liesbos 2, maar Tom had de bal klemvast. Het eerste kwartier was voor Liesbos 2. Dan kwam een bal van Nick bij Karl, maar de kopbal ging er niet in. Daarna een trap van Geert Vr op de keeper, maar die tikte de bal buiten. Er volgde een nieuwe actie van Liesbos 2, Bart moest redding brengen (zijn vrouwke zei: “Bart, dit komt in het verslag.”).

 

Wat later was er een actie van Nick die weer naar Karl verlengde, maar de bal ging naast. Theo gaf continu commentaar en onze Tom riep: “Jos, geef den Theo uwe bril dan ziet hij het misschien beter!” Een actie van de kapitein van Liesbos 2 ging net over. Iets later moest Tom weer redding brengen. Er volgde nog een pass van Stijn naar Geert Vs die over kopte.

 

Na 35 minuten zorgde de kapitein van Liesbos 2 voor de 0-1. Jo kwam naar de kant en Ad kwam in zijn plaats. Het laatste feit in de eerste helft was een afstandsschot van Bram.

 

 

In de  2de helft wordt na 5 minuten Karl vervangen door Robin. Geert Vs geeft een lange bal naar Robin, die zijn eerste actie doet na lange afwezigheid. Na 10 minuten komt een vrijschop van Bart bij Geert Vr, maar die kan niet afwerken. Wat later komt de bal door een actie van Bram via Ad bij Geert Vr, maar de bal wil er niet in. Daarna  was er volgens Theo handspel in het strafschopgebied maar Liesbos 2 krijgt geen penalty. Na 20 minuten komt Karl terug voor Robin, het was genoeg voor Robin en Karl was voldoende hersteld. Geert Vr schiet op goal, maar de keeper pareert. Iets later moet Tom een bal tegenhouden. Maar na 25 minuten in de 2de helft verdubbelt de kapitein de uitslag (0-2).

 

Michel kan een bal op goal geven en een corner van Geert Vs komt weer bij Michel maar ook hij kan niet afwerken. Een bal van Bart gaat tegen de scheidsrechter, Bart gaat zich nadien natuurlijk excuseren.  Het wordt alles of niets, en het wordt niets want enkele minuten later wordt het 0-3. De laatste 10 minuten van de wedstrijd komt Herman nog in de plaats van Bart, maar de wedstrijd is gespeeld en verloren. Liesbos 2 komt nu voorlopig aan de leiding, dus er is weer spanning in de 1ste klasse.

 

 

Volgende week tegen Texas boys.

 

Advertenties