Wedstrijdverslag Heira 3 – Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 0 – 5

Doelpunten: Geert Vr (4x), Jos

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Stijn, Nick S, Geert Vs, Jo, Karl, Herman, Bart, Bram, Tom en Jos

 

 

Wat een goede voorzitter allemaal moet doen en kunnen!!!

 

Vanmorgen om 8.15u aan de brug van Meer merkte onze coach Herman dat we vandaag maar met 10 ½ speler waren. Hij telde zichzelf maar voor een ½  (hij cijfert zich ook altijd weg). Dus dan maar naar de voorzitter bellen om het probleem op te lossen. Dit was niet eenvoudig, want langs alle kanten werd naarstig naar hem gebeld. Uiteindelijk kregen we hem dan, via Mieke (Mieke dank u wel!!!), toch aan de lijn. En ja hoor, het probleem zou opgelost worden, er kwam een 12de man.

 

Opstelling:

 

Keeper: Tom

Verdedigers: Bram, Bart, Michel en Herman

Middenvelders: Karl, Jo, Geert Vs en Nick S

Aanvallers: Geert Vr en Stijn

 

Het was niet C. Biemans als scheidsrechter maar J. Ossenblok die de wedstrijd kwam leiden. Al binnen de 5 minuten werd Geert Vs onderuit gehaald binnen de grote baklijn. Penalty, Nick wilde zijn doelsaldo verdubbelen en mocht de strafschop geven, maar de bal kwam in de handen van de keeper. Ook dan kwam onze oplossing voor het probleem van vanmorgen: Jos, met sjotterszak, arriveerde als 12de man. De Krochten had een reservespeler en dit zou nodig zijn. Er volgde een actie van Karl met een bal naar Stijn, maar die kon er juist niet bij. In de 9de minuut was wel het raak, Geert Vr scoorde z’n eerste vandaag en Christel was er met haar beloofde grote toeter om extra lawaai te maken (0-1). Enkele minuten later kwam een voorzet van Stijn bij Geert Vr, 0-2. Bram gaf iets later een schot op goal. Een corner van Heira zorgde voor gevaar aan de goal van Tom. Daarna volgde een assist van Stijn naar Geert Vr, hij trapte de bal net naast. Later een actie van Nick die een doorsteekbal gaf aan Karl, maar zijn bal ging op de keeper.

 

Na een half uur voetbal begon Jos zich op te warmen onder toeziend oog van Christel en Erna. Het mocht vandaag niet misgaan voor voorzitter Jos.

 

Er volgde een voorzet van Nick naar Geert Vr, die weer zuiver in de hoek afwerkte (0-3). De supporters (vooral Leo, Bart en Bert) waren in hun sas met de voetbal die ze zagen van Geert Vr. Dan de wissel: Jos kwam op het veld in de spits, Stijn ging op de plaats van Karl en Karl ging Herman vervangen. Bijna onmiddellijk daarna ging een bal van Bram naar Jos, maar die kon er net niet bij. Een volgende actie van Bram ging naar Geert Vr maar die kopbal ging naast. In de 40ste minuut kwam een bal van Bram bij Jos en die gaf een voorzet aan Geert Vr. Geert Vr maakte zijn 4de (0-4). Veel getoeter aan de kant, want Jos had de assist gegeven.

 

2de Helft. Ik had mijn notitieboekje laten liggen op de bank en toen we terugkwamen was het volgende genoteerd: “Goed uitgerust voor de tweede helft. De supporters zijn weer te laat, zoals altijd. Geen vervangingen. Na een kwartier komen ze er aan. Groeten. xxx”. En ja, de interim-schrijver heeft gelijk, want wij, supporters, hebben allemaal de kans van Jos gemist. Volgens de spelers was het een open kans. Maar een kwartier te laat was toch overdreven want na 5 minuten in de 2de periode mag Bram een vrijschop geven net buiten het strafschopgebied en dat hebben we wel gezien. Dan volgen er 2 corners kort na elkaar, Bram geeft de hoekschoppen: bij de eerste kan Karl er net niet bij, bij een volgende lukt het Geert Vr ook niet om af te werken. Een vrijschop van Geert Vs belandt tegen de paal. Later in de wedstrijd schiet Karl op doel, maar het is Jos die de bal tegenhoudt.

 

Na een uur voetbal zegt Suske: “Ik heb nog altijd geen goal gezien.” (Hij was pas helemaal op het einde van de 1ste helft toegekomen.) Louis antwoordt: “Er staan er wel twee op het veld.”

 

Na een half uur in de 2de helft vraagt Stijn om vervanging, hij heeft zich geblesseerd. Herman komt terug op het veld, Geert Vr gaat rechts spelen. Dus krijgen we het duo Jos – Herman in de spits.

 

Tom heeft vandaag zo goed als niks te doen, want de achterlijn doet het perfect met Bart als sluitstuk. Blijkbaar wist Magic Tom dit, hij had zich goed ingeduffeld met de dikke trui van ex-doelman Jan (hij had de trui zelfs af en toe over zijn hoofd). Toch moet hij redding brengen na een actie van Heira. Verder in de wedstrijd gaat Geert Vr voorbij de Heira-keeper en trapt de bal binnen (zo dachten wij!!), maar een Heira-speler houdt de bal uit doel. Enkele minuten later wordt Bram geveld in het strafschopgebied, logisch dat Jos de strafschop mag geven (hij wordt door zijn spelers op handen gedragen). Ook hier doet hij weer wat hij moet doen, scoren (0-5). De laatste feiten van de wedstrijd zijn een aanval van Geert Vs met een pas naar de andere Geert, maar de keeper kan pareren. En bij de hoekschop van Bram kan Jo niet afwerken met de kop.

 

Volgende week om 9.30u de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Maar wel een heel belangrijke wedstrijd, namelijk tegen KPJ Liesbos 2.

Advertenties