Wedstrijdverslag Gerrit Boys – FC Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Ossenblok

Uitslag: 0-10

Doelpunten: Geert Vr (3x), Stijn (2x), Ad (2x), Herman, Geert Vs, Tom

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Bart, Ad, Geert Vr, Stijn, Nick S, Bram, Robin, Karl, Jo, Nick VD, Tom, Geert Vs, Michel en Herman

 

 

“Ik denk in het belang van de ploeg!!”

 

Ja Bram, jouw uitspraak werd vandaag mijn titel. Werken voor een ploeg, spelen met een ploeg en daarnaast nog samen plezier maken met je ploeg, is heel belangrijk. Bij de Krochten merk je dit en dat is als supporter ook plezant. Je ploeg zien vechten voor de bal, er samen voor gaan en dan nog mogen winnen. Wat wil je nog meer?

Volgend weekend geen wedstrijd voor de Krochten, maar ze kunnen niet zonder elkaar. Dus gaan ze samen uit eten en nadien bowlingen.

 

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Karl, Jo, Bart en Nick VD

Middenvelders: Stijn, Bram, Nick S en Robin

Aanvallers: Geert Vr en Ad

 

Vandaag was het aan scheidsrechter Ossenblok om de wedstrijd te leiden. Het eerste wapenfeit was het onderuithalen van Bart. Onze Bart had vandaag de aanvoerdersband, maar na 3 minuten moest hij al van het veld (los op zijn enkel en gedaan voor vandaag). Geert Vs verving hem. Geert Vr wist iets later de bal binnen te werken (0-1). En met nog geen 10 minuten gespeeld te hebben, had Stijn twee doelpunten gemaakt: de 1ste op aangeven van Ad (0-2), de 2de op aangeven van Geert Vr (0-3). Zij die 10 minuten later kwamen, hadden al veel gemist.

 

Onze Tom was vandaag weer in zijn element, hij zorgde voor voldoende animatie aan zijn goal, maar hij was ook bezorgd om Bart. Terug naar de wedstrijd, Nick S trapte rakelings naast. Na 20 minuten vroeg Robin om vervanging, zijn broer Michel kwam in zijn plaats. Dan volgden er nog een actie van Bram en Ad. Na een half uur voetbal kwam een bal van Bram bij Geert Vr, die eerst op de keeper trapte en in de rebound ging de bal net naast de goal. Na 40 minuten gaf Geert Vs een vrijschop, de keeper pareerde, Ad was goed gevolgd maar de keeper kon nog buitenwerken. Dan gaf Nick S een bal op goal, maar weerom was de Gerritdoelman op zijn plaats. Ook Tom moest een redding doen om de nul te houden en in de laatste minuut kopte Michel nog een bal over de goal.

 

 

In het begin van de 2de helft mag Gerrit een vrijschop geven, maar hij trapt in de muur. Nick S vertrekt vanaf het middenveld en schakelt verschillende Gerritspelers uit, hij komt voor de goal, maar kan uiteindelijk niet afwerken. Na 10 minuten weer een vrijschop voor Gerrit, nu draait de bal naast de muur, maar Tom is attent. Dan volgen er nog enkele goeie acties van de Krochten, maar de Gerritdoelman speelt een superwedstrijd en voorkomt dat de Krochten verder uitloopt. Na 20 minuten in de 2de helft kan Ad toch voor de 0-4 zorgen. Iets later komt Herman op het veld voor Bram en de daaropvolgende vrijschop krult hij mooi binnen (0-5). 5 minuten later komt een pass van Stijn bij Geert Vr en 0-6. Een assist van Nick VD komt ook bij Geert Vr, maar de keeper is nog  steeds paraat.

 

Op het half uur geeft Nick S een corner, de bal gaat van Geert Vs naar Ad, dan via de Gerritkeeper terug naar Geert Vs en 0-7. Enkele minuten later wordt Geert Vr geveld in het strafschopgebied en de scheidsrechter  fluit penalty. Nick S en Tom vechten om de bal, uiteindelijk is het Tom die de penalty geeft en 0-8 maakt. Dan gaat het snel, een voorzet van Geert Vs komt bij Ad, 0-9. En een goeie pass van Ad komt bij Geert Vr, hij maakt zijn 3de vandaag.

 

Einduitslag: 0-10

 

 

De heenronde zit erop. 33 punten behaald in 11 wedstrijden, dat is het maximum. 71 keer gescoord en slechts 9 binnengekregen. Dat is perfecte (of toch bijna perfecte) ronde. Dit allemaal dankzij de gezamenlijke inzet van de spelers.

Dus: “Proficiat Krochtenspelers!!” en brei er een gelijkaardig vervolg aan in de terugronde.

Advertenties