Wedstrijdverslag Texas Boys – FC Krochtenboys

Scheidsrechter: Theo (Sprenkels) van Texasboys

Uitslag: 1-6

Doelpunten: Geert Vr, Ad (2x), Stijn (2x), Herman

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Geert Vr, Stijn, Geert Vs, Jo, Nick S, Karl, Bart, Bram, Tom, Robin en Herman

Verslag: Dré Vriends

 

Het toeterke!

 

Bij onze aankomst kwam Theo (van Texas) in de kleedkamer melden dat scheidsrechter Luijken de wedstrijd niet kon leiden. Indien niemand van de Krochten dit opeiste, wilde hij de wedstrijd wel fluiten. Het voordeel van de Krochten was dat er dan een goede speler van Texas minder op het veld stond. Dus mocht Theo de moeilijke taak van scheidsrechter doen.

 

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Bram, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Nick S, Geert Vs, Jo en Stijn

Aanvallers: Geert Vr en Ad

 

Met scheidsrechter Luijken aan de kant startte Theo de wedstrijd. De eerste wedstrijdfases waren voor de Krochten en binnen de 5 minuten kwam een voorzet van Geert Vs bij Geert Vr, die afwerkte (0-1). Nog een 5 minuten later kreeg Texas een vrijschop op een 20-tal meter van de goal, maar de Krochten gaf geen krimp. Er volgde nog een pass van Nick naar Ad en Stijn gaf een trap op goal. Ondertussen had Jos, met Christel (of moet het Kristel zijn) en Jan, na wat rondrijden ook  het terrein van Texas gevonden. Eenmaal naast het plein haalde hij een toeterke uit de sacoche (= handtas) van zijn vrouw en liet op deze manier van zich horen. Toch kwam Texas in de 1ste helft meer en meer in de wedstrijd en brachten enkele acties. Maar daarnaast gaf Nick tot tweemaal toe een trap op goal. Dan maar gaan rusten, zowel spelers als supporters samen in het café.

 

 

Hopelijk wordt voor de Krochten de 2de helft beter dan die 1ste helft. Na 10 minuten in de 2de helft vertrekt een bal van Geert Vs naar Stijn, die geeft hem aan Ad en Ad trapt binnen (0-2). Iets later doet Tom wat hij moet doen, een redding, en zo houdt hij de nul op het scorebord. De toeter doet zijn werk, regelmatig maakt dat ding lawaai. “Toch is het maar een tetteke groot,” zegt Jos. Volgende week (of is het een volgende keer) zal hij wel eens een groter exemplaar meebrengen (afwachten wat dat gaat worden). Dan weer naar het veld waar Geert Vs een goeie actie plaatst en na 1 uur voetbal opnieuw een actie van Geert Vs, maar het is Ad die in de rebound scoort (0-3). Dan mag Robin even terug van de voetbal proeven na zijn blessure, hij vervangt Ad.

 

Met nog een 20 minuten te voetballen komt Herman op het veld voor Michel. Iets later slaat onze keeper Tom zijn voet om en gaat Robin in de goal, Ad komt terug op het veld. Een doorbraak van Texas brengt de stand op 1-3.

 

Daarna zorgt Stijn voor enkele acties, hij brengt de stand op 1-4 (of was het nog een Texasspeler die de bal raakte), dan trapt hij de bal net naast het doel. En met nog vijf minuten te spelen komt de bal via Geert Vr bij hem en 1-5. Omdat het allemaal zo snel gaat, krijg ik zelfs assistentie van 2 personen (bedankt mannen!!). In de slotfase trapt Geert Vr de bal op goal, maar het is een Texasspeler die de bal met zijn handen uit het doel houdt. Penalty! En ja hoor, Herman komt de bal opeisen (en niemand van de spelers die daar iets tegen durft in te brengen). Aan de zijlijn wordt al heftig gespeculeerd. Indien de bal er niet ingaat, wordt het een week slapen op de mat. Er wordt al een lijstje opgemaakt van wie dit allemaal gaat controleren. Maar dit is allemaal voor niks geweest, Herman scoort en de eindstand wordt 1-6.

 

Al goed dat ik van de 3de helft niks moet opschrijven, want dat zou nu weer niet eenvoudig geweest zijn.

 

 

Volgende week naar Gerrit boys, we vertrekken om 8.45u aan de brug in Meer.

Advertenties