Wedstrijdverslag KPJ Liesbos 5 – FC Krochtenboys

Scheidsrechter: J. Luijken

Uitslag: 2-9

Doelpunten: Geert Vr (4x), Nick VD (3x), Jo, Bart

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Stijn, Geert Vr, Nick VD, Geert Vs, Jo, Nick S, Karl, Bart, Bram, Tom, Poet en Herman

Verslag: Dré Vriends

 

 

11 sterren op en 2 naast het veld!

 

Omdat de Krochten, in hun 40-jarig bestaan, vorig seizoen hun 10de kampioenstitel behaalde (onze anciens langs de zijlijn wisten dit zelfs niet), kreeg de Krochten een ster van onze organisatie, RVC De Baronie. Dit betekende dat de ma van Karl alle shirtjes voorzag van een ster en dat de Krochten vandaag met een ster op hun shirt mocht voetballen. Hopelijk brengt dit geluk!

 

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Bram, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Nick S, Geert Vs, Jo en Nick VD

Aanvallers: Geert Vr en Stijn

 

Scheidsrechter Luijken startte de wedstrijd met 10 spelers van Liesbos 5. Met, bijna nog, zijn broek aan zijn knieën kwam hij aangelopen en zei heel nuchter tegen zijn medespelers: “Ik moest nog kakke, jong.” Maar met nog geen 5 minuten gespeeld, was het al 1-1. Een aanval van Liesbos 5 werd netjes afgerond (1-0). De Krochten was nog niet wakker, maar kort daarna maakte Geert Vr zijn 1ste vandaag (1-1). Iets later moest Tom weer een aanval van Liesbos 5 in 2 keer pareren. Na een kwartier voetbal gaf Geert Vr een bal in een groep Liesbos 5- en Krochtenspelers, Nick VD kon hiervan profiteren en maakte de 1-2.  Jo was vandaag ook aanwezig, maar hij kon een corner niet verzilveren met zijn kop. Plots begon er een GSM te rinkelen, eerst rondkijken. Het kwam uit de zak met de portefeuilles en GSM’s van onze spelers.

 

Na een half uur voetbal vertrok een voorzet van Geert Vs naar Nick VD, die zijn 2de in doel trapte (1-3). Daarna strandde een bal van Nick S op de keeper. Na 40 minuten kwam Poet voor Karl, hij was nogal hard geraakt. Nog voor de rust komt een bal van Nick VD in het klokkenspel van een speler van Liesbos 5. Schudden geblazen; de waterzak kwam te pas en ook het koude water werd gebruikt (of dit deugd deed, hebben we beleefdheidshalve niet nagevraagd).

 

 

De 2de helft is nauwelijks bezig of Jo trapt een bal op goal, de keeper grabbelt naar de bal, iedereen denkt dat hij de bal heeft, maar de bal gaat toch binnen (1-4). Volgens Jo zat er veel effect op de bal. Een vijftal minuten later komt een assist van Stijn bij Nick VD en hij maakt zijn 3de (1-5). Liesbos 5 blijft voetballen en krijgt een vrijschop op 20 meter van onze goal. In eerste instantie kan Tom de bal uit het doel houden, maar een goedgevolgde Liesbos 5speler maakt de 2-5. Enkele minuten later weer een vrijschop voor Liesbos 5 op ongeveer dezelfde plaats, nu houdt de muur de bal tegen. Weer GSM gerinkel, was dit nu de 2de of al de 3de keer? Wie heeft die Krochtenspeler zo dringend nodig?

 

Na 65 minuten voetbal komt Geert Vr echt op dreef. Hij werkt een voorzet van Geert Vs af achter zijn steunbeen (=met een hakje) (2-6). Amper een minuut later na een lange actie maakt hij zijn 3de (2-7). Wat later vertrekt Poet achteraan met de bal, speelt de bal naar Nick VD en die geraakt net niet bij Geert Vr. Karl komt terug op het veld voor Poet, die ongelukkig op zijn schouder is terechtgekomen en met nog een kwartier voetbal komt Herman in de plaats van Nick VD. Een corner van Bram komt bij Geert Vs, die voorbij de 2de paal staat. Hij gooit de bal terug in het pack, Bart scoort en dat is te horen (2-8). Enkele minuten later maakt Geert Vr zijn 4de goal vandaag (2-9). Stijn probeert ook nog een goal te versieren maar de bal gaat eerst tegen de paal, dan tegen de rug van de keeper, maar de bal wil niet in de goal.

 

Volgende week naar Texas boys, we vertrekken om 9.30u (winteruur!!) aan de brug in Meer.

Advertenties

5 reacties op ‘Wedstrijdverslag KPJ Liesbos 5 – FC Krochtenboys

 1. Magic oktober 24, 2011 / 5:05 pm

  Al goe dat de verslaggever mijne flater gemist heeft 😉

  Like

 2. Dré oktober 24, 2011 / 9:10 pm

  Iets wat men niet ziet, kan men niet neerschrijven. Soms hebben spelers toch geluk.

  Like

 3. Geert oktober 25, 2011 / 3:00 pm

  Het was anders ne zuivere assist 😉

  Like

 4. Dré oktober 25, 2011 / 8:20 pm

  Rerchtzetting verslag,
  Oké, ik heb het begrepen. De schrijver heeft een grove fout staan in zijn verslag. Sorry spelers!!
  Ik had niet mogen schrijven “De Krochten was nog niet wakker”, maar er had moeten staan “DEN TOM was nog niet wakker”.
  Ziezo, hopelijk iedereen weer content. 🙂

  Like

 5. Magic oktober 30, 2011 / 2:15 pm

  Voilla 😀 ik neem de assist/flater volledig op mij 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.