Wedstrijdverslag FC Krochtenboys – KPJ Etten

Scheidsrechter: J. Dictus

Uitslag: 8-1

Doelpunten: Jo, Stijn, Nick VD, Karl, Geert Vr, Bart, Geert Vs, Ad

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Stijn, Nick VD, Geert Vs, Jo, Nick S, Karl, Herman, Bram, Bart en Geert Vr

Verslag: Dré Vriends

 

 

De sterkte van een ploeg!

 

Bij de Krochten hebben we niet één voetballer die scoort, vandaag hebben acht verschillende spelers bewezen dat ze de goal weten staan. Prachtig om te zien, zo zie je dat voetbal een ploegsport is. Elke speler is nodig en het is dus fijn om te zien dat er zoveel kunnen en mogen scoren.

 

 

Opstelling:

Keeper: Bart

Verdedigers: Bram, Herman, Michel en Karl

Middenvelders: Nick S, Geert Vs, Jo en Nick VD

Aanvallers: Stijn en Ad

 

Omdat onze Tom een werkongeval had en onze Robin vorige week gekwetst geraakte, was het aan de derde keeper Bart om onder de doellat te gaan staan (dat beloofd!). En ja hoor, met een truitje van zijn periode bij Willem II aan, nr. 13 en Sterkens erop, kon het niet fout gaan.

 

Scheidsrechter Dictus, sportief met zijn fiets van Achtmaal gekomen, floot de wedstrijd op gang. Nick S was in goeie doen, want de eerste voorzetten kwamen van hem. Na 5 minuten mocht Geert Vs een hoekschop nemen en Jo kopte binnen, zijn eerste dit seizoen (1-0). Het is duidelijk de “oudjes” van de ploeg het nog kunnen. Dan zorgde Ad voor enkele goede assists, de eerste kwam bij Geert Vs en die trapte net naast. De tweede was naar Stijn en die was wel raak (2-0). Ook Bram was in form, zijn trap kwam op de keeper die in twee fases de bal onder controle kreeg. Nick VD deed dit over, na een voorzet van Ad schoot hij ook op de keeper die in eerste instantie loste.

 

Na een half uur voetbal kwam een voorzet van Geert Vs bij Nick VD, die afwerkte (3-0). Iets later wou Nick VD een schone goal maken, ineens op de slof en binnen dacht hij, maar de bal ging over. Er volgde nog een goede actie van Ad en die van Karl belandde in het zijnet. Toch bleef Etten voetballen en ook Bart moest een redding doen. 

 

 

In de 2de helft komt Geert Vr in de plaats van Jo en we zijn weer vertrokken voor 45 minuten. Na 5 minuten komt de bal van Ad bij Karl en die werkt binnen (4-0). Ook Geert Vr laat zien dat hij op het veld is, maar de bal gaat ver over de goal. “Dat komt omdat je een lege zak hebt” wordt door één van zijn medespelers geroepen. Onmiddellijk reactie van de supporters langs de lijn  en er wordt naar Wendy gekeken, maar zij blijft er heel rustig bij. Ze verraadt niks, enkel een glimlach. Maar Geert Vr laat het niet aan zijn hart komen en na een kwartier wordt hij aangespeeld door Nick S en nu gaat het wel in de goal (5-0). Iets later wordt Ad in het strafschopgebied neergehaald en Bart komt de penalty geven. Hij scoort (6-0) en laat uitgebreid zijn truitje, met naam, zien bij de supporters. Halfweg de 2de helft komt Jo, hij heeft nog energie over, terug op het veld in plaats van Herman. Ook onze Bram wil vandaag zijn goaltje, maar hij trapt over. Geert Vs krijgt wel zijn goal, een ver schot op goal, de keeper pakt er los naast (door een valse bots) en het wordt 7-0.

 

Een tegenaanval van Etten zorgt dat de nul van het scorebord is. Daarna wordt Stijn gesandwicht, volgens een Ettense speler was het een schouderduw, maar scheids Dictus geeft terecht een vrijschop. Met nog 5 minuten te spelen krijgen we muziek, naast ons plein wordt alles voorbereid voor de scholenveldloop. Ook nu kan Bart het niet laten om zich op te laten gaan in de muziek en showt er verschillende soorten dansen.  Helemaal op het einde van de wedstrijd krijgt Ad zijn goal waar hij vandaag zo voor gewerkt heeft en 8-1 wordt de einduitslag.

 

We hebben vandaag goede voetbal gezien, een ploeg die voor elkaar werkt en die plezier kan maken op en naast het veld.

 

 

Volgende week naar Liesbos 5, we vertrekken om 9.15u aan de brug in Meer.

Advertenties