Wedstrijdverslag FC Krochtenboys – Heira 3

Scheidsrechter: R. Naalden

Uitslag: 7-0

Doelpunten: Geert Vr (4x), Geert Vs, Stijn, Nick S

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Stijn, Geert Vr, Robin, Geert Vs, Jo, Nick VD, Poet, Bart, Karl, Tom, Herman en Nick S

Verslag: Dré Vriends

 

 

Een dank je wel aan onze sponsor!

 

Al enkele weken gingen de geruchten dat de spelers een nieuwe sjotterszak (voor sommigen was dit dringend nodig) zouden krijgen en vandaag werd dit werkelijkheid. Naast een nieuwe sjotterszak kregen ze ook nog een nieuwe training (vest en broek) en nieuwe kousen. Dus de titel van vandaag is echt gemeend, BEDANKT!!

 

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Poet, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Robin, Geert Vs, Jo en Nick VD

Aanvallers: Stijn en Geert Vr

 

Omdat er vandaag twee thuisploegen speelden, moesten we wachten tot 11 uur vooraleer we een veld ter onzere beschikking kregen. Dus opwarmen gebeurde naast het veld, maar het was al zweten en we waren nog niet begonnen. Enkele minuten na elven kon scheidsrechter Naalden het startsein geven.

 

De eerste actie van vandaag was van Stijn, daarna volgde Geert Vr. Maar binnen de 5 minuten moest Tom al redding brengen. Dan weer Geert Vr die kort bij een goal kwam. Nadien mocht Heira tweemaal een hoekschop nemen. Ook de Krochten kreeg een corner die Nick VD nam en Stijn kopte net naast. Dan volgde weer een counter van Heira. De bal ging over en Herman ging hem zoeken. Aan de andere kant kwam toen een mooie blondine achter de struiken uitgelopen. Wij, supporters, denken dat Herman ze verschauwt (= opgeschrikt) heeft. Herman moest lang zoeken, volgens hem stonden daar veel netels, was het een natuurreservaat en moest hij eerst met het gemeentebestuur bellen om tussen de netels te mogen zoeken.

 

Na 15 minuten was het dan toch raak. Een mooie, lange actie van Geert Vr werd beloond (1-0). Iets later mocht Heira een vrijschop nemen, keihard, maar Bart kopte de bal toch weg. Geert Vr kreeg een nieuwe kans op voorzet van Stijn. Michel stond, zelfs na Meer Kermis, goed te verdedigen en moest enkele keren goed tussenbeide komen. In de 35ste minuut kreeg Heira weer een vrijschop, Poet moest wegwerken, hij kopte net naast onze goal. Wat later werd een goeie actie van Robin nog in corner gewerkt. En juist voor de rust moest Tom met een safe redding bieden.

 

Na de rust komt Nick S in de plaats van Poet (hij moet nog gaan werken voor een opendeur). Binnen de 5 minuten komt een assist van Stijn bij Geert Vr (2-0). Iets later schiet Geert Vr net naast. Na 10 minuten wordt het spel stilgelegd omdat Tom tegen de grond zit (en er was niemand in de buurt), hij heeft weer last van zijn knie. Nadat het spel hervat wordt, gaat Geert Vr onderuit in het strafschopgebied, zelfs zijn schoen is uit. Geert Vs neemt de penalty en het wordt 3-0. Nog steeds geeft Heira niet op, want een actie eindigt in het zijnet. Voor Tom is het goed geweest, Herman komt op het veld en dit geeft heel wat wijzigingen: Robin in de goal, Nick VD terug op de beginplaats, Karl links achter, Bart rechts achter en zo kan Herman laatste man spelen.

 

Na 70 minuten wordt een mooie actie van Stijn en mooie doorsteekpass naar Geert Vr afgerond (4-0). Ook Bart geeft een voorzet (wel van over de achterlijn) naar Geert Vr die binnenwerkt, maar de goal telt niet. Dan zorgt Geert Vr voor nog wat actie; eerst op de keeper en in de rebound op de paal. Ineens merkt een supporter op dat wij geen vlaggenman meer hebben. En ja hoor, daar komt Guy uit de bosjes (moest hij dringend…?). Iets later houdt Robin de nul met een goede redding.  In de 80ste minuut komt een voorzet van Nick S bij Stijn en hij maakt er 5-0 van. Dan wordt Karl getackeld en zijn zus loopt met de waterzak naar haar broer (broeder-zusterliefde). R.Naalden trekt geel voor de Heira-speler en de kaars ging stilaan uit voor Heira. Met nog 5 minuten voetbal trapt Nick S een voorzet van Stijn droog binnen. Nog net voor affluiten wordt een assist van Nick S door Geert Vr afgewerkt en maakt zijn 4de vandaag (7-0).

 

Scheids Naalden fluit de wedstrijd af, een wedstrijd waar veel zweet gelaten is. Zelfs zonder lopen, met of zonder Meer Kermis, werd er gezweet. Wat een zomerse dag. Was dit de reden dat er zoveel supporters waren: met 16 stonden ze de Krochten aan te moedigen en er waren 8 dames bij. Waarschijnlijk moet er toch iets te zien zijn aan die ploeg, dat jong geweld.

 

Vandaag was er nog een aangename verrassing voor de 3de helft. Erna, van Herman, heeft voor broodjes gezorgd, dit was leuk meegenomen. Ook daarvoor onze dank.

 

Volgende week naar Sportboys, we vertrekken om 9.00u aan de brug in Meer.

Advertenties