Wedstrijdverslag KPJ Liesbos 2 – FC Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman

Uitslag: 2-3

Doelpunten: Ad, Nick VD (2x)

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Ad, Stijn, Nick S, Geert Vs, Bram, Nick VD, Poet, Bart, Karl, Tom, Robin en Herman (Jo = 14de man)

Verslag: Dré Vriends

 

 

Vandaag naar den Theo!

 

We moesten vandaag naar de vice-kampioen van vorig seizoen en de kampioen van eerdere seizoenen, dus we zouden den Theo vandaag zeker zien.

En ook den Bram was er vandaag weer bij. Hij had nu minder last van zijn lies (nu weet ik ondertussen dat zijn vriendin Veerle heet), dus had hij vorige week geen last van zijn Lies, maar wel van zijn lies.

 

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Poet, Bart, Michel en Karl

Middenvelders: Nick S, Geert Vs, Bram en Nick VD

Aanvallers: Stijn en Ad

 

We weten dat dit een moeilijke wedstrijd kan worden, dus moet elke pass in orde zijn. Binnen de 10 minuten mag Ad al twee keer de goal opzoeken, eenmaal via een assist van Stijn en een andere keer via een voorzet van Nick VD. Ondertussen krijgt ook Liesbos 2 een vrijschop kort bij onze goal. Nadien zorgt Ad voor het nodige gevaar met een trap op goal en nog één keer op de keeper. Stijn zorgt met een ver schop ook voor het nodige doelgevaar.

 

Op het half uur houdt onze keeper de nul door een goede safe. 5 minuten later mag Liesbos 2 weer een hoekschop geven en deze keer is het raak (1-0). Verdient zou den Theo zeggen! Maar de Krochten zou de Krochten niet zijn als ze hun hoofd zouden laten hangen, onze Ad kreeg vandaag wel zijn goal en het werd 1-1. Aan de overkant stond den Theo met zijn hand boven zijn ogen zoals de indianen dat doen. Was het voor de zon of deed hij zijn hand voor zijn ogen? Liesbos 2 laat zich niet kennen en Tom moeten tweemaal na elkaar zorgen dat de ploeg overeind blijft. Ook Karl moet een bal wegwerken, die (hoog) over de doellat van Tom gaat. Iets later is Karl aan de overkant maar de bal gaat net naast. In de blessuretijd van de 1ste helft mag Nick VD in de rebound zijn eerste van het seizoen maken (1-2). Liesbos 2 komt daarna nog met een goeie actie en Tom kan net overtikken.

 

Rust: even in het café van den Theo en er waren vandaag ook nogal wat suppporters, animatie was verzekerd. Dus iets te laat terug, maar scheidsrechter Dubbelman is al begonnen met Herman als lijnrechter. Maar Guy neemt zijn job terug over (Bedankt Guy dat je vandaag ook aanwezig was; langs deze weg ook een proficiat aan Monique met je verjaardag vanwege de Krochten).

 

Robin komt in de plaats van Bram en na enkele minuten wordt een mooie actie van Ad afgewerkt door Nick VD  (1-3). Herman wil vandaag ook enkele minuten voetballen en komt op het veld in de plaats van Michel. Er komt nog een goede actie van Stijn.

 

Na 20 minuten in de 2de helft komt een voorzet van Ad bij Nick VD en de bal gaat net naast. Herman vindt het welletjes en Bram komt terug in zijn plaats. Na 75 minuten voetbal wordt het 2-3 (nog 15 minuten bibberen aan de kant). Beide ploegen spelen op een hoog tempo en dit wordt moordend voor de fysiek. Aan beide kanten merk je dat een aantal spelers op hun tandvlees zitten en wachten op het eindsignaal, dat maar wegblijft. Dan komt Liesbos 2 nog kort bij de gelijkmaker, maar onze Tom zorgt dat de 3 punten naar de Krochten gaan. We hebben een goede wedstrijd gezien en Nick VD heeft vandaag naast Tom gezorgd dat we winnen.

 

Bedankt voor je inzet Krochten, het was nodig vandaag.

Sorry spelers van de tegenpartij dat jullie goede acties niet altijd in de verf gezet worden, maar dit verslag staat op de Krochtensite en ik ben een Krochtenfan.

 

Ook volgt er vandaag nog een 3de helft in ’t café van den Theo en het was er plezant. Op een bepaald moment zat onze scheids Dubbelman binnen. Heeft hij daar heel de tijd gezeten of had hij zijn 2de match al gefloten. Theo, ook jij bedankt dat jij vandaag deel wilde uitmaken van het verslag.

 

 

Volgende week om 11.00u thuis  tegen Heira 3.

Advertenties