Wedstrijdverslag KPJ Teteringen – FC Krochtenboys

Scheidsrechter: A. Sweep

Uitslag: 1 – 6

Doelpunten: Geert Vr, Michel, Geert Vs, Robin, Karl

Geel: –

Rood: –

Gespeeld: Michel, Geert Vr, Karl, Nick S, Jo, Geert Vs, Robin, Bram, Bart, Poet, Tom en Herman

Verslag: Dré Vriends

 

Weer droevig nieuws: de voorbije week is de schoonvader van Suske Vriends overleden, tevens grootvader van Michel en Robin. De Krochtenvoetballers wensen de ganse familie veel sterkte toe.

 

Nog een dank je wel:

 

Ja Jan, vorige week was ik het vergeten, maar blijkbaar wordt dit verslag door menig persoon gelezen, zelfs door onze leiding (RVC De Baronie). Dus een ongelooflijke dank voor het maken van al de voorbije wedstrijdverslagen. Uw nederige dienaar zal zijn best doen om dit verder te zetten en hopelijk een beetje op de manier van onze Jan, zodat de verslagen in de toekomst nog gelezen zullen worden.

 

Opstelling:

Keeper: Tom

Verdedigers: Poet, Bart, Michel en Bram

Middenvelders: Robin, Jo, Geert Vs en Nick S

Aanvallers: Geert Vr en Karl

 

De Krochten was vandaag ook niet van plan om punten af te geven aan de 3de van vorig seizoen, dus werd er van begin af aan achter iedere bal gegaan. Na 5 minuten wedstrijd was het een corner voor de Krochten, deze kwam bij Geert Vs terecht, hij gaf een voorzet aan den andere Geert en die werkte netjes af (0-1). Ook Jos komt nog met een sjotterszak aanzetten, Karl had hem gebeld dat ze maar met 11 waren. En zoals het een voorzitter hoort, moet je in moeilijke momenten uw club uit de nood helpen.

 

Na een kwartier voetballen kwam een pas van Jo bij Michel en met een ver schot werkte hij de bal in goal. Zoals vorige week had den Tom tot dan toe nog maar één bal gezien (volgens hem toch). Maar Teteringen liet zich met deze achterstand niet uit het loot slaan en voerde de druk op, toch kreeg Geert Vs nog een mooie kans met een schot op goal. Om Tom toch meer in het spel te betrekken kopte Poet een bal terug naar onze goal. Tom kon niet bij de bal, maar een geluk voor de Krochten dat de bal naast het doel zeilde. En zoals altijd heeft Tom een antwoord klaar: “Ik was vergeten te roepen.” Omdat het toen voor de beide ploegen niet meer liep zoals ze wilden, kwam er meer gemor op het veld. Maar scheidsrechter A. Sweep, die een correcte match floot, gaf de spelers ten antwoord dat hij eerst voordeel afwacht vooraleer hij een beslissing neemt. En zo hoort dat ook.

 

Ook Geert Vs kreeg zijn goal, waar hij zo voor gewerkt had, achter zijn naam. Teteringen gaf niet op en ook zij kwamen met een fraaie actie terug in de wedstrijd, het werd 1-3. Iets later werd Karl serieus getackeld, Geert Vs gaf de vrijschop en Robin maakte ook zijn eerste van het seizoen. Na een volgende rommelige fase kreeg een speler van Teteringen een gele kaart. Nog juist voor de rust gaf Bram een voorzet aan Jo, die wilde binnenwerken. Maar er zat nog een speler van Teteringen tussen, dus een owngoal.

 

 

Na de rust komt Herman op de plaats van Poet spelen, Poet gaat een positie naar voor in plaats van Nick. En zo zijn we weer vertrokken voor 45 minuten.

 

Al na 5 minuten in de 2de helft mag Bart een vrijschop geven en hij trapt die netjes voorbij de keeper van Teteringen. Maar dit feestje gaat niet door want de scheids stond met zijn hand omhoog, dus onrechtstreeks. “Niks gunnen ze me”, is de reactie van Bart, maar als hij voorbij de scheids gaat, laat hij hem duidelijk merken dat het voor te zwanzen is. De vrijschop wordt overgedaan door Bart, nu onrechtstreeks, maar de bal gaat nu niet tegen de netten. De wedstrijd wordt bitsiger, maar de heer Sweep houdt de touwtjes in handen. Teteringen blijft erin geloven en blijft werken voor iedere bal.

 

De Krochten moet meer terug, maar speelt op de counter. Na een uur wedstrijd trapt Tom de bal uit, Geert Vr vangt op en geeft een voorzet naar Karl en die maakt er 1-6 van. Daarna komt er nog een goede actie van Robin. Maar aan de andere zijde moet Tom een bal in corner werken. Op het einde van de wedstrijd krijgen Geert Vr en Karl nog een kans om de voorsprong te vergroten, maar de eindstand blijft 1-6.

Advertenties

2 reacties op ‘Wedstrijdverslag KPJ Teteringen – FC Krochtenboys

  1. ex-reporter Jan september 7, 2011 / 10:05 pm

    Dré, ik ben bijzonder aangenaam verrast dat de ‘reporter ter plaatse’ een vervolg krijgt. Aan de lengte van de verslagen kan ik al zien dat je de smaak serieus te pakken hebt. Zelfs met opstelling van de ploeg en al… Echt prachtig om te lezen! Eerlijk gezegd ben ik er nooit in geslaagd zo voetbaltechnisch de match weer te geven, ik werd zo vaak afgeleid door het commentaar op de bank, of de gebeurtenissen rond het veld (zoals dat vogeltje dat door de brandweer werd bevrijd) dat ik soms nog amper iets over de match zelf kon schrijven… Ach, ieder zijn ding zeker. Enfin, nog veel schrijfgenot, blijf in ieder geval jezelf, ieder heeft toch zijn eigen stijl. Lach gerust een keer met de tegenstander maar vooral ook met jezelf, zolang je iedereen maar met het nodige respect behandelt… maar mekaar een beetje kittelen moet toch kunnen!

    Like

  2. Magic september 8, 2011 / 5:00 pm

    Inderdaad, ne waardige vervanger van Good old Jan Debruyn 😉 sterk bezig Krochten! En we gaan voor da maximum van de punten he!

    Like

Reacties zijn gesloten.