Wedstrijdverslag Dennelucht – FC Krochtenboys

Dennenlucht – FC Krochtenboys

Scheidsrechter: E. Dubbelman
Uitslag: 0 – 2
Doelpunten: Geert, Karl
Geel:
Rood:
Gespeeld: Jan, Nick S, Nick VD, Michel, BZN, Jo, Robin, Geert, Stijn, Karl, Ad, Bram, Poet
Uw reporter ter plaatse: Jan

We beginnen de dag met een valse start. Milbouw is van de wereld verdwenen. Hij zou Nick S oppikken, maar komt niet opdagen en ‘pakt niet af’ op zijn gsm. Straf, want Tommeke had om 6.15u (volgens de Nick ‘deze nacht’, volgens ons ‘vanmorgen vroeg’) nog een berichtje gestuurd dat hij in de plaatselijke kebab aan’t eten was. Ofwel was hij zich als voorbereiding op de match aan een stevig ontbijt te goed aan het doen, ofwel was hij na een nachtje stappen ‘straalbezopen’ nog iets onherkenbaars aan het binnenwerken…Zij die hem een beetje kennen ondertussen weten welke optie hem het meeste ligt. Enfin, gelukkig kon de Nick nog een snelle lift versieren die hem ter plaatse in jeugdland dropte. Eindgoed al goed.

De wedstrijd:

Vandaag voldoende volk op het veld, mag wel een keer na twee weken op toer tegen negen gespeeld te hebben. Het is dan ook direct menens bij Dennenlucht. Het tempo ligt een pak hoger dan 14 dagen geleden, het is duidelijk, ze gaan ons hier niks cadeau doen, die mannen.
Een kleine herorganisatie bij de Krochten. Herman zit met een geknelde zenuw in de rug langs de kant, nieuwkomer Bram zorgt vanaf de eerste minuut mede voor de organisatie achteraan, alsof hij al jaren meedraait bij de Krochten. Van een sterk debuut gesproken, regelmatig zorgt hij ook voor het nodige gevaar in de aanval.
Vandaag is het beuken geblazen. Het tempo ligt hoog, alle neuzen richting Dennenluchtdoel.
Scoren lukt de eerste helft echter niet.

Na de thee, wordt interimkeeper Nick S, vervangen door BZN. Trouwens prachtig hoe Nick voor de tweede week op rij zijn werk doet onder de lat. Had kebab-keeper-Milbou dit gezien vandaag, hij was er stil van geworden, en dat wil wat zeggen voor hem! Enfin, Nick dus mee in de aanval en Poet die wat mag rusten de tweede helft. Ontelbare kleine kansjes op doel, echter scoren laat op zich wachten. Tot Stijn onderuit wordt gehaald net binnen strafschopgebied. De scheids fluit zonder twijfelen penalty. Geert neemt ‘de verantwoordelijkheid’ en schiet keihard recht vooruit onder de doelman door binnen. Het staat eindelijk 0-1, we zijn diep in de tweede helft. Dit schept mogelijkheden, de druk wordt nog opgevoerd. Echter Dennenlucht antwoord met scherpe prikjes, en schiet van ver op de deklat. Keeper BZN geeft geen krimp, ‘gewoon keeperszicht’ zegt deze onbescheiden. Een paar minuten later kan Bram met een perfect uitgemeten voorzet Karl de 0 – 2 laten binnentrappen. De veer lijkt nu gebroken bij Dennenlucht, de aanvallen van de Krochten volgen zich snel op. Robin kan tot tweemaal toe net niet binnenkoppen, de bal gaat rakelings over. Het blijft 0 – 2. We gaan douchen. Eindelijk nog eens worst na de felbevochten overwinning. ’t Is te zeggen voor de geduldigen onder ons… Tommeke Milbou, toch nog komen opdagen na zijn zware nacht. Blijkbaar was hij wakkergeschoten uit een nachtmerrie. Badend in het zweet (hij kan zweten zonder iets te doen, andersom kent hij niet…) zag hij namelijk in zijn dromen zijn ploegmaten met een 3 – 0 achterstand het onderspit delven. Plichtsbewust dat hij is, sprong hij uit zijn bed en kwam tegen 200 km per uur ter plaatse (dit volgens eigen zeggen). Als compensatie voor het geleden leed betaalde hij onze worst vandaag… waarvoor onze welgemeende dank… natuurlijk…dank u Tom….

Volgende week thuis, let op, voetballen op maandag, tweede paasdag, ipv op zondag!!
Aftrap 9.30 u.

Advertenties

Een reactie op “Wedstrijdverslag Dennelucht – FC Krochtenboys

  1. Magic april 19, 2011 / 12:55 am

    Geweldig verslag! Nogmaals mijn excuses en proficiat me de overwinning! Succes maandag, ik zit dan in Frankrijk met mijn meisjesploeg.. Jullie zullen wel winnen.. Come on Krochten!!

    Like

Reacties zijn gesloten.