Wedstrijdverslag FC Krochtenboys – Gerrit Boys

FC Krochtenboys – Gerrit Boys

Scheidsrechter: C. Schrauwen

Uitslag:  1 – 1

Doelpunten: Jo  

Geel: –

Rood:

Gespeeld: Michel, Herman, Jan, Nick, Nick, Robin, Jo, Stijn, Tom, Geert, BZN, Karl

Uw reporter ter plaatse: Jan

 

Gerrit Boys slaan alarm…

 

Nog maar pas gearriveerd die kerels van Gerrit Boys en met een hels lawaai gaat het brandalarm af. Iedereen loopt als een gek naar buiten zou je dan verwachten. Nee hoor, iedereen blijft rustig zitten tot iemand de knop van het alarm afdraait. Met al die aardbevingen en tsunami’s in Japan ga je natuurlijk niet meer op de loop voor zo’n schijnbrandje. Achteraf bleek dat een rokende Gerrit Boy richting rookmelder geblazen had. Waarschijnlijk om eens te testen of die nieuwe infrastructuur wel echt is…

 

We starten met een krappe kern vandaag, slecht één reserve. Enkele vaste waarden zijn vandaag niet present. En dat zullen we geweten hebben. Gerrit gaat ons naar gewoonte geen cadeautjes doen, dus er van begin af aan stevig tegen aan. Krochten is druk aanwezig op de helft van de tegenstander, echter enkele kleine prikjes van de tegenstander zorgen regelmatig voor gevaar. Bij één van de eerste corners weet Nick S de bal mooi op het hoofd van de Jo te schilderen. Deze kopt mooi laag binnen, een Gerrit Boy kan de bal net niet keren. Het staat 1-0 met een beetje meeval.

 

Na de thee wordt het er niet gemakkelijker op. Gerrit Boys counteren met momenten gevaarlijk, Milbouw is echter goed uitgerust en kan het gevaar indijken. Tot Jan een slechte voorzet bijna in eigen dugout trapt. Gerrit Boys werpen snel in en staan enkele luttele seconden later oog in oog met keeper Tom en knallen onder hem door binnen. Kleine hevige woordenwisseling binnen de Krochtenverdediging, een goal incasseren is altijd vervelend. Afvragen aan wie het ligt heeft geen zin… we winnen samen, we verliezen samen, that’s the (krochten)spirit!

 

Vooruit met de geit, op zoek naar de winning goal. Gerrit laat echter weinig ruimte over aan de Krochten. Het beetje meeval van bij de eerste goal keert niet terug. Zo zie je maar, alle matchen moeten gespeeld worden, en tegen Gerrit Boys hebben we ooit al meer afgezien. Waar is de tijd mannen, dat we voor een kwartiertje terug naar ginder moesten wegens stopzetten van een match door een beenbreuk. Het langste kwartier dat we ooit gespeeld hebben.  Ach ja, volgende week vrijaf. De week erna op bezoek bij den Theo en Liesbos 4.

Tot dan.

Advertenties